Kültür Sanat
10 Şub 2020 11:29 Son Güncelleme: 10 Şub 2020 16:31

Olcay Kutluca, “3. Göz” gösterisi ile hayvanlar için sahnede!

Ünlü illüzyonist ve mentalist Olcay Kutluca, 2020 yılının en iyi şovu olmaya aday bir gösteriye hazırlanıyor.

 Kutluca, “3. Göz” adlı gösterisi ile sınırları zorlayacak! Gösterilerin geliri hayvanlar için bağışlanacak. Bu anlamlı gecede Özge Özder, Sinan Güleryüz, Elif Şadoğlu, Mansur Ark, Aslıhan Güner, Mert Kılıç’da yer alacak isimler arasında.

Türkiye’nin “en iyi korku sihirbazı ve en iyi mentalisti”ödülünün sahibi Olcay Kutluca, “3. Göz” gösterisi ile illüzyon meraklılarını yine cezp edecek. Profilo Kültür Merkezinde 15 Mart Pazar günü saat 20.00’de sahne alacak olan ünlü sihirbaz; telepati, telekinezi, hipnoz, levitasyon ve astralseyahat gibi gösterilerle hayrette bırakacak.

3. Göz’de düşünceleri okuyacak!
Olcay Kutluca, 3. Göz gösterisi ile sınırları zorlayan illüzyonuygulamaları sunacak. Kutluca, gösteride insan zihninin derinlerine inerek, insanları düşüncelerin okunabildiğine ikna edecek. Ayrıca, gelecek hakkında tahminlerde bulunacak. Metallerin zihin gücü ile kontrol edilebildiğini; enerji ile nesnelere etki edilebildiğini kanıtlayacak olan ünlü sihirbaz, psikolojik olaylarla hipnozu birleştirerek akıl sınırlarını zorlayacak. Gösterilerine hile karıştırmayan genç illüzyonist, psikoloji ve NLP gibi tekniklerle sunduğu gösterisinde, her gösteride olduğu gibi izleyici üzerinde büyük etki bırakacak.

Öte yandan, 2020 yılının en iyi şovu olmaya aday gösterinin geliri hayvanlar için bağışlanacak.

Olcay Kutluca kimdir?
Olcay Kutluca, 1991 yılında Amasya’da dünyaya geldi. İllüzyona başlamasında çocukluk yıllarında okulunda yapılanbir illüzyon gösterisi etkili oldu.

Televizyon programları ve kültür merkezlerinde yaptığı gösterilerle tanınan ünlü mentalist, illüzyon alanında Türkiye’nin en iyisi olduğunu kanıtlayarak, 2018-2019 yıllarında “en iyi korku sihirbazı” ve “en iyi mentalist” ödüllerine layık görüldü. “3. Göz” isimli illüzyon gösterisi de,şimdiden “2020 yılının en iyi gösterisi” olmaya aday gösterildi.

Olcay Kutluca, halen düşünce okuma, tahmin etme, telekinezi, hipnoz, tehlike ve gerilim içeren mental gösteriler yapıyor.Ünlü illüzyonist, tehlikeli bir deneme yaparak Rekorlar Kitabına girmeyi hedefliyor.