Gündem
20 Şub 2013 08:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

OLAYIN KAHRAMANI İLK KEZ KONUŞTU; ''BU YASAK BANA GARİP GELDİ''

Seray Sever'in söz konusu görüntülere mahkeme yoluyla yasak getirmesi, Ali Poyrazoğlu'nun tepkisini çekti.

2007 yılında çekilen “Her Şey Dahil” programında konuk ettiği Ali Poyrazoğlu tarafından poposu avuçlanan Seray Sever’in söz konusu görüntülere mahkeme yoluyla yasak getirmesi, hatta 18 internet sitesini geçici süre kapattırması, Poyrazoğlu’nun tepkisini çekti.

Seray Sever’in beş yıl aradan sonra “Her Şey Dahil”deki olay yaratan o görüntülerle ilgili yasak kararı çıkarttırması, Ali Poyrazoğlu’nu şaşırttı. Usta tiyatrocu, o zaman reklam amaçlı kullanıldığını ileri sürdüğü sahnenin bunca yıl sonra mahkemeye taşınmasını anlamsız bulduğunu açıkladı:



“Seray, çekim sırasında bir gazete için yaptığı çekimi benimle paylaştı. Erkek kılığına girip İstiklal Caddesi’nde kadınları taciz etmiş... Dinledikten sonra ‘Peki ya sen?’ diye sordum. ‘Ben ellenmemiş bir kadınım’ diye cevap verdi. Ve konu kapandı. Çekimin sonunda birden o konuşma aklıma geldi ve ‘Üzülme, her şeyin bir ilki var’ deyip o şakayı yaptım. Artık program bitmişti... Bant yayın olduğu için isteseler o görüntüyü hiç kullanmayabilirlerdi. Bu, tamamen ekibin inisiyatifindeydi. Üstelik program çekimden yaklaşık iki hafta sonra ekrana geldi. Görüntüleri yayınlamakta bir sakınca görmedikleri gibi basına özel olarak servis ettiler, diğer kanallara gönderdiler. Konuyu bir hafta gündemde tuttular. Geçmişte bunu reklam için servis edenlerin şimdi yasak kararı aldırmaları, açıkçası bana garip geliyor.”