Polemik & Kulis
06 Eki 2020 15:37 Son Güncelleme: 06 Eki 2020 15:52

Olay TV'ye Kanal 24'ten flaş transfer! Yurt Haber ondan sorulacak...

Yayın hayatına Ekim ayında başlaması beklenen Olay TV’den bir transfer haberi daha geldi.

Genel Yayın Yönetmeni koltuğunda Süleyman Sarılar’ın oturduğu Olay TV, kadrosuna deneyimli bir ismi daha kattı.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; 4 yılı aşkın süredir haber kanalı 24'te Yurt Haber editörü olarak görev yapan medya dünyasının deneyimli ismi Ozan Deprem, Olay TV ile el sıkıştı.

Deprem'in kanalda Yurt Haber editörü olarak görev yapacağı öğrenildi.

Yaptığı yatırımlar ve transferlerle adından sıkça söz ettiren Olay TV daha önce Nevşin Mengü, Özlem Akarsu Çelik, Duygu Demirdağ, Kenan Şener, Ali Ekber Aydın, Şafak Ongan, Nazlı Bolak, Bülent Akdeniz, Mesut Çiftçi, Evren Aydın, Alican Uludağ, Ayhan Kudat ve Tarık Ünlü gibi önemli isimleri bünyesine katmıştı.

OZAN DEPREM KİMDİR?

Mesleğe 1992 yılında Cumhuriyet Gazetesi Dış Haberler Servisi'nde stajyer muhabir olarak adım atan Ozan Deprem, 1996 yılında Show Haber'e geçiş yaptı. 2002 yılında Show Haber'den ayrılan deneyimli gazeteci ardından sırasıyla BJK TV'de Haber Müdürlüğü, Atv'de Futbol Ateşi programının yayın koordinatörlüğü, Fox Haber'de Şef Prodüktör, TGRT Haber'de İstanbul İstihbarat Şefi olarak görev yaptı.

2012-2016 yılları arasında ise Erdi Yapım ve Sen Yapım şirketlerinde Yayın Koordinatörlüğü görevlerinde bulunan Deprem son olarak Kanal 24'te Yurt Haber editörü olarak çalışıyordu.

MEDYARADAR/ÖZEL