Magazin
17 Tem 2011 08:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:35

OLAY KADIN CEBECİ YİNE ŞAŞIRTTI! SAHİLDE SEVİŞMEK HOŞ FİKİR!

Şarkıcı Hilal Cebeci katıldığı programda çarpıcı açıklamalarda bulunarak herkesi bir kez daha şaşırttı.

Twitter'da paylaştığı çıplak fotoğraflarıyla sosyal medyada gündem olmayı başaran Hilal Cebeci amacına ulaştı, sonunda canlı yayına konuk oldu.


Twitterda yarı çıplak pozlarını yayınlayan ve takipçileriyle arasındaki ilişkiyi "Panpişizm felsefesi" gibi garip bir kavramla tanımlayan Hilal Cebeci Habertürk'teki Alt Üst Muhabbetler programına katıldı.


Hilal Cebeci Serdar Turgut ve Esin Övet'in sorularını yanıtladı.

Programda sık sık seks konuları konuşuldu. Serdar Turgut sahilde sevişmenin güzel olmadığını, kendisinin sahilde sevişmekten hoşlanmadığını söyleyince stüddyoda ortam bir anda gerildi. Serdar Turgut'a itiraz eden Hilal Cebeci sahilde sevişmenin hoş fikir olduğunu söyledi.
         
ÖZEL FOTOĞRAFÇI TUTACAĞIM

Şarkıcı Hilal Cebeci sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı fotoğrafları daha seksi ve doğal kılmak için özel bir fotoğrafçı tutabileceğini de açıkladı. Cebeci paylaştığı fotoğraflara yenilerinin de ekleneceğini ve daha farklı pozlarla herkesi şaşırtacağını söyledi.

BAKIŞLARIMI EROTİK BULUYORLAR

Hilal Cebeci, paylaştığı fotoğrafları erotik bulduğunu özellikle bakışlarının herkes tarafından da erotik bulunduğunu açıkladı.