CineRadar
03 Şub 2014 17:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:55

Olay filmin biletleri tükendi!

Lars von Trier’in yılın sinema olayı sayılan filmi Nymphomaniac'ın biletleri bir saat içinde tükendi.

13. !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin 31 Ocak’ta başlayan ve 3 gün boyunca süren ön satışlarında rekor satışa ulaşıldı ve Lars von Trier’in yılın sinema olayı sayılan filmi Nymphomaniac/İtiraf ve anime üstadı Hayao Miyazaki’nin sinemaya vedası The Wind Rises/Rüzgâr Yükseliyor’un biletleri bir saat içinde tükendi.

Festivalde Türkiye galasını yapacak The Double/Öteki, Dom Hemingway, Akşamdan Kalanlar, Dallas Buyers Club/Sınırsızlar Kulübü, Under the Skin/Derinin Altında, The Grandmaster/Büyük Usta’nın biletleri de tükenmek üzere...  Bileti tükenmekte olan filmler arasında ayrıca, !f İstanbul’un konuğu olarak Türkiye’ye gelecek Michel Gondry’nin heyecanla beklenen belgeseli Is the Man Who Is Tall Happy?: An Animated Conversation with Noam Chomsky/Uzun Boylu Adam Mutlu Mu?: Noam Chomsky ile Canlandırma Bir Sohbet de bulunuyor. 

Festivalde hafta içi 19:00 seansı öncesinde gündüz gösterimleri ve “Ev” bölümü filmleri 8 TL; hafta içi 19:00 seansı ile hafta sonu 19:00 seansı da dahil tüm gün tam 15 TL, öğrenci 12 TL; 21:30 – 22:00 seansları ise 17 TL olarak satışa sunulacak.

Ayrıntılı bilgi için: www.ifistanbul.com