Gündem
24 Eki 2023 10:53 Son Güncelleme: 24 Eki 2023 11:07

Okulda "dayak" iddiası: Öğretmen, ıslık çaldı diye 14 yaşındaki çocuğa küfredip yumruk attı!

Ankara’da bulunan bir lisede 9. sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Ö.M.K.’ya öğretmen, M.A.B. tarafından sınıfta ıslık çaldığı gerekçesiyle hakaret ettiği ve ardından şiddet uyguladığı iddia edildi.

Ankara’da Pursaklar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 9. sınıfa giden 14 yaşındaki Ö.M.K. 18 Ekim Çarşamba günü İngilizce Öğretmeni M.A.B. tarafından hakaret edildiği ve şiddet uygulandığı gerekçesiyle polise şikayette bulundu ve darp raporu aldı.

Darp raporunda şiddet kanıtlandı

Kısa Dalga'dan Esra Tokat'ın haberine göre; Çocuk Şube Müdürlüğü’ne giderek ebeveynleri ile şikayette bulunan Ö.M.K. “Hocam benim boğazımdan tutarak duvara yasladı ve enseme ve yüzüme birkaç kez yumruk attı” ifadelerini kullandı.

Darp raporunda ise, “Şahsın boyun orta hattının sağında, sağ kulak aurikulada yaygın çok sayıda hipermeik alanlar mevcut. Sağ kaş bitiminden saç başlangıcına kadar uzanan bölgede abrazyon mevcut. Alın orta hattında çok sayıda abrazyon mevcut. Sol kulak önünde 2X3 cm’lik abrazyon mevcuz. Sağ omuz önünde 2x2 cm’lik abrazyon mevcut. Geçici tıbbi müdahale ile giderilebilir” tespiti yapıldı.

"Bazı sıkıntılarımız var ama abartıldığı kadar bir durum yok"

Hakkındaki şiddet iddialarına yönelik konuşan öğretmen M.A.B. ise, "Bu konuyla ilgili bir yorumumuz yok bu birilerinin söylemesi. Öğrenci ile bir münasebetimiz, yani sıkıntımız var ama öyle çok da anlatıldığı kadar, abartıldığı kadar bir durum yok. Bazı sıkıntılarımız var ama maalesef" dedi.

ETİKETLER
#Ankara #lise #şiddet