Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ilk kareler

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, final yapan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ardından yeni sezonda 'Ben Bu Cihana Sığmazam' isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Atv'de ekrana gelecek olan diziden ilk kareler görücüye çıktı. İddialı dizide Oktay Kaynarca, Cezayir isimli bir askeri canlandıracak.

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ilk kareler - Sayfa 1

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk görüntüleri yayınlandı. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken, atv’nin merakla beklenen dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam” sete çıktı.

18
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ilk kareler - Sayfa 2

Proje tasarım ve genel hikayesini Oktay Kaynarca ile Onur Tan’ın oluşturduğu dizinin yapımcılığını Güzel Adamlar Medya üstleniyor.

28
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ilk kareler - Sayfa 3

Yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu dizinin senaryosunu Yusuf Reha Alp, Mahinur Ergun ve Ali Can Yaraş kaleme alıyor.

38
Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi ‘Ben Bu Cihana Sığmazam’dan ilk kareler - Sayfa 4

Uzun bir ön hazırlık çalışmasının ardından sete çıkan ekip kostümünden, mekanlara, sanattan tekniğe kadar birçok detay üzerinde titizlikle çalıştı. Aksiyon ve macera sever izleyici kitlesinin merakla beklediği dizide öne çıkan aile ilişkileri ve tutkulu aşklar da dram seven izleyicilere büyük vaatler sunuyor. Setten paylaşılan ilk kareler ise heyecan uyandırdı.

48