Magazin
24 Tem 2013 10:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:18

OKTAY KAYNARCA'DAN GAZETECİLERE TEHDİT! HEPİNİZİ ÖLDÜRTÜRÜM!

Bodrum Bitez'de otel plajında görüntülenen Oktay Kaynarca, gazetecileri fark edince çılgına döndü.

Vatan'dan Umut Ünver'in haberien göre; birlikte yüzdüğü Tarık Ünlüoğlu ile hızla denizden çıkan Kaynarca, telefonla konuşan bir muhabirin üzerine yürüdü ve görüntü almaması için uyardı. Hakaret ve küfürler savuran Kaynarca, çekim yapan gazetecileri işaret ederek 'Hepinizi öldürtürüm' diye de tehdit etti.

Ağır hakaret ve tahrik altında kalan Kanal D muhabiri Emrah Günel ise plajdan uzaklaştı. Hakaretlere maruz kalan muhabir, oyuncudan şikayetçi olunca, olay yerine gelen jandarma ile şikayetini resmileştirmek için sanatçının kaldığı otele geçti.

Tutanakların tutulduğu sırada da devam eden gerginlik, araya giren Tarık Ünlüoğlu ve Selçuk Yöntem'in tarafları barıştırmasıyla sona erdi.

Şikayetçi olmadılar

Birbirlerinden şikayetçi olmadıklarına dair tutanak imzalayan muhabir ve sanatçı karşılıklı özür diledi. Kaynarca ''Geçen yıl yaşadığım hadiseleri hepiniz biliyorsunuz. Sinirli ve bana yakışmayan davranışlar sergilemiş olabilirim. Beni görüntüleyenlerin benden izin istemesi gerekir. Bu konuda hassas olduğumu artık anlayın. Bir yanlış anlaşılma ve sürtüşme yaşadık. Barıştık. Üzgünüm. Muhabir arkadaşımızın da üzgün olduğunu düşünüyorum'' dedi.