Magazin
02 Mayıs 2017 08:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:39

Oktay Kaynarca ünlü reklamcıyı yerden yere vurdu! Geri zekalılara yapar gibi...

Oktay Kaynarca hesabından yaptığı paylaşımda sert ifadeler kullandı.

Alinur Velidedeoğlu, bir gazeteye verdiği röportajda, "Bizim oyuncular Hollywood'takilerin eline su dökemez. Adamlar bu işi biliyo, bizimkiler disiplinsiz tembel, iki üç tane duygudan başka (kızmak, bağırmak, gülümsemek) hiç bişey yapabildikleri yok" deyince Türk oyuncuları kızdırdı.

Oktay Kaynarca, Twitter hesabından peş peşe yaptığı paylaşımlarda Alinur Velidedeoğlu'nun reklamcılığını yerden yere vurdu.

"Şişine şişine gezip yaşadılar"

"Bi memleketin televizyonlarında döndürülen reklamlara baktığınızda o memlekete neler yapılmak istendiğini, zekasını ne seviyede tutmak istediklerini görürsünüz aslında" diyen Oktay Kaynarca, "Yani yıllarca bu abiler bu memleketin insanının zekasını hor görüp akıllarına ne geldiyse reklam adı altında dünyanın da paralarını ceplerine koyarak hiç bir ilerleme kaydetmeden kocaman kampanyalar yapıp, çok önemli şeyler yapan üstün zekalı insanlar olarak şişine şişine snop snop gezip yaşadılar" ifadelerini kullandı.

Ünlü reklamcıya eleştirilerini sürdüren Oktay Kaynarca, "Aklı biraz başında olan herkesin göreceği gibi, reklamlara bakınca insan düşünmeden edemiyor, yabancı meslektaşlarını da mı görmüyorlar neler yaptıklarına bakmıyorlar mı diye" dedi.

İşte Oktay Kaynarca'nın o twitleri: