Oktay Kaynarca ile Güvenç Dağüstün arasında 'İbo Show' tartışması:

İbo Show'a geçtiğimiz haftalarda konuk olan oyuncu Oktay Kaynarca, bir dönem EDHO dizisinde partneri olan Deniz Çakır'ın eski sevgilisi Güvenç Dağüstün ile sosyal medyada birbirine girdi. Müzisyen Dağüstün'ün Twitter'dan paylaştığı, "Acayip bir kabus gördüm. İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan" mesajına usta oyuncu Kaynarca'dan yanıt gecikmedi.

Oktay Kaynarca ile Güvenç Dağüstün arasında 'İbo Show' tartışması: - Sayfa 1

Geçtiğimiz haftalarda Oktay Kaynarca, meslektaşı Oya Başar, teknik direktör Yılmaz Vural ve şarkıcı Zara ile birlikte İbrahim Tatlıses'in sunduğu 'İbo Show' programına konuk olmuştu.

17
Oktay Kaynarca ile Güvenç Dağüstün arasında 'İbo Show' tartışması: - Sayfa 2

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan müzisyen Güvenç Dağüstün'ün, "Acayip bir kabus gördüm dün gece. İbo Show'a katılmışım. Kan ter içinde sıçradım yataktan" şeklindeki mesajına Oktay Kaynarca kayıtsız kalmadı.

27
Oktay Kaynarca ile Güvenç Dağüstün arasında 'İbo Show' tartışması: - Sayfa 3

"BİR DAHA O KELİMELERİ KULLANMAZSIN"

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisindeki rol arkadaşı Deniz Çakır'ın eski sevgilisi Güvenç Dağüstün'ün tweet'ine yanıt veren oyuncu Oktay Kaynarca sosyal medyada gündem oldu. 

37
Oktay Kaynarca ile Güvenç Dağüstün arasında 'İbo Show' tartışması: - Sayfa 4

Dağüstün'ün paylaşımına usta oyuncu, "Çok mu korkunçtu? Sana daha korkunç o kadar şey sıralarım ki sevgili Güvenç Dağüstün, yaptığın yapmadığın, 'korkunç ve kabus' kelimelerini bir daha kullanmazsın! Herkese her şeye önyargı sana da aynı bakış açısı hakkını yaratır. Kapiş?" ifadelerini kullanarak tepki gösterdi.

47