Magazin
17 Mayıs 2016 17:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:32

Oktay Kaynarca, ayağını ezdiği Milliyet muhabiriyle barıştı!

Kaynarca , geçen ay Bebek'te fotoğraflarını çektiği sırada otomobiliyle ayağının üzerinden geçtiği Milliyet muhabiri Seçkin Şenvardar'la barıştı.

Bebek Oteli'nde gerçekleşen buluşmada buzları eriten ikiliden Kaynarca, olayın kaza olduğunu belirtip, Şenvardar'la objektiflere samimi pozlar verdi.

Nisan ayında gerçekleşen olaydan sonra ilk kez biraraya gelen ikiliyi, Magazin Gazetecileri Derneği Başkanı Sinan Tosun'la MGD üyeleri barıştırdı.

Olayın uzayıp büyümemesi için buluşmayı kabul eden taraflar, buluştukları otelin kafesinde tatlı yedikten sonra objektiflere samimi pozlar verdi.

Kaynarca "O benim her zaman kardeşimdir" dediği gazeteciye barışmanın anısı olarak tesbihini hediye ederek, sıcak sohbetin yaşandığı anlarda, ikili objektiflere birlikte poz verdi.

Kaynarca, magazin gazetecileri ile ünlü isimlerin her zaman iyi ilişki kurmalarından yana olduğunu anlatıp, "Bu gün buzları erittik. Zaten olay kasıtlı değil, bir kazaydı" şeklinde konuştu.

El sıkışıp barışan Kaynarca ile Şenvardar ardından Magazin Gazetecileri Başkanı Sinan Tosun'la birlikte yönetim kurulu üyeleri Reşit Balcı ve Bülent İpek'le objektiflere poz verdi.