Gündem
08 Ara 2023 12:24 Son Güncelleme: 08 Ara 2023 12:37

Oktay Derelioğlu'nun kavgasında yeni görüntüler... Aracından inip saldırıyor

Oktay Derelioğlu'nun trafikteki yol kavgasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Derelioğlu'nun aracından inerek Nurettin Karaağaç'a vurduğu yansıyor. Arbedede Başak Derelioğlu'nun da yere düşen Karaağaç'a tekme attığı görülüyor.

Kadıköy'de 5 Kasım'da yol kavgası nedeniyle eski futbolcu Oktay Derelioğlu'nun eşi Başak'la birlikte otomobiliyle seyir halindeyken, yol yüzünden çıkan tartışmada yaralanınca hastaneye kaldırılmıştı.

Masterhaber'den Ercan Öztürk'ün haberine göre; Olayın meydana geldiği caddede bulunan bir dükkanın kamera kaydı olayın başlangıcı ve sonucunu anbean gösteriyor.

İŞTE O ANLAR
Zekai Karaağaç ve Oktay Derelioğlu aynı istikamete giderken yol bir anda tek şerite düşüyor. O sırada Derelioğlu diğer arabayı sıkıştırmaya çalışsa da Karaağaç yol vermemekte kararlı. Bu sırada tartışmanın yaşandığı yerde çiçekçi dükkanında bulunan Nurettin Karaağaç koşarak Derelioğlu'nun bulunduğu araca doğru gidiyor. Bu sırada Derelioğlu arabadan inerek Nurettin Karağaç'a saldırıyor. O sırada arabasından inerek gelen Zekai Karaağaç ile Derelioğlu arasında saniyeler süren arbede yaşanıyor ve üçü birden yere düşüyor. Tam bunlar olurken eski futbolcunun eşi Başak Derelioğlu da yere düşen Nurettin Karaağaç'a tekme atıp sürüklemeye çalışıyor. Kavga çevredeki vatandaşların araya girmesiyle sona eriyor.

'CAMI AÇIP BANA KÜFÜR ETTİ'
Kavganın çıktığı yerde esnaflık yapan iki kardeş tutuklanarak cezaevine gönderildi. İfadelere Master Haber ulaştı. Zekai Karaağaç ifadesinde, 'Yolun tek şeride düşmesinden kaynaklı bir araçla trafikten kaynaklı anlaşmazlık çıktı. Araç sürücüsüz aracını benim önüme kırdı. Her ikimizin camları da açıktı. Şoför olan erkek şahıs bana 'Senin avradını si.. ' diye küfür etti. Bu esnada 20 metre ileride bulunan işyerimiz önüne çıkan ağabeyim Nurettin şoför koltuğu tarafına giderek 'Yanında bayan var devam et' dedi. Bunun üzerine şoför dışarı çıkarak saldırmaya başladı. Ağabeyim yere düştü. Ben de ağabeyime daha fazla zarar vermemesi için onu tutmaya çalışırken birlikte yere düştük. Saniyeler sürdü zaten. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kavga hemen sona erdi. Hem Oktay Derelioğlu'ndan hem de Başak Derelioğlu'ndan şikayetçiyim' diye konuştu.

'HEM OKTAY HEM EŞİ BANA SALDIRDI!'

Nurettin Karaağaç ise, 'Ben ne Oktay'ı ne de eşi Başak'ı tanırım. Dükkan önünde tartışma çıktı. Tartışanlardan biri kardeşimdi. Bir sürü sipariş vardı. amacım hemen olayı tatlıya bağlayıp siparişleri yetiştirmek. Oktay'ı sakinleştirmek istedim. Ancak o arabasından iner inmez bana saldırdı. Ben kendisine kesinlikle karşılık vermedim. Kavga ettiğimizi gören kardeşim hemen yanımıza geldi. Çıkan arbedede yere düştük. Ben yerdeyken Oktay'ın eşi beni tekmeledi. Üzerime atılı suçu kabul etmiyorum' dedi.