Gündem
08 Nis 2010 12:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

OKAN MI BEYAZ MI? MART AYINDA EN ÇOK HABERLE İLK SIRAYI KİM ALDI?

Ulusal kanallarda yayınlanan talk show programlarının yazılı basında çıkan haber ölçümlerine göre bakın hangi sonuçlar çıktı


 Ulusal kanallarda yayınlanan talk show programlarının yazılı basında çıkan haber ölçümlerine göre, 'Beyaz Show', 'Disco Kralı' ve ''Medyanın Kralı', Mart ayında en çok haberi çıkan programlar oldu. Interpress'in, 2 bine yakın gazete ve dergiyi tarayarak elde ettiği sonuçlara göre, Beyazıt Öztürk'ün sunduğu 'Beyaz Show' geçtiğimiz ay, Cenk Koray Ekran Ödülleri ve İstanbul Üniversitesi 2009 Yılı İletişim Oskarları törenlerinde aldığı ödüller, kendisinin 42. doğum gününün kutlandığı programı ile ağırladığı ünlü konuklarının çarpıcı düşünce ve yorumlarının yer aldığı 107 haberle ilk sırayı aldı. 


Interpress'in yaptığı listede ikinci ve üçüncü sırada Okan Bayülgen'in gündemdeki olaylara çarpıcı yorumlarıyla yaklaştığı, konuklarının verdiği farklı tepkilerle gündem oluşturan 'Disco Kralı' 48 haber, 'Medyanın Kralı' programı ise 25 haber ile kendilerine yer buldular. Dördüncü sırada deneyimli televizyoncu Kamuran Tapul'un hazırlayıp sunduğu, aylar öncesinden kamera arkası çalışmaları ve hayatların araştırıldığı sanatçı, sporcu, iş adamı ile sanatçıların başarı öykülerinin, anı-talk show şeklinde izleyicilerle buluşan 'Bir Yıldız Masalı' 10 haberle yer alırken, beşinci sırada ise yine Okan Bayülgen'in Sevil Atasoy'la birlikte sunduğu, güncel adli olayların hem bilgilendirici hem de eğlendirici bir şekilde tartışıldığı 'Muhabbetin Kralı' programı 9 haber ile aldı.