Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım"

Okan Karacan 3 ay önce boşandığı, iki çocuğunun annesi Zeynep Kadıoğlu'nun ortak olduğu şirkete polislerle gitti. Darbedildiğini, alacağının olduğunu söyledi. Zeynep Kadıoğlu ise çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 1

Eski eşi Zeynep Kadıoğlunun ortak olduğu yapım şirketinin önüne giden Okan Karacan “Burası benim emeklerimle 1 yıl önce kurduğum şirket. 1 kişiye 5 kişi saldırıyor. Alacaklarımı 1 senedir vermiyorlar. Telefonlarımı engellediler, bana yabancı madde kullanıyorsun diyerek şantaj yapıyorlar. Ben şeker hastası bir insanım, 30 yıldır bu işi yapıyorum ve alkol almıyorum. Yabancı madde kullanmıyorum, kullansak söyleriz” dedi.

116
Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 2

Şirkete girmeye çalışan Okan Karacan, personellerle arbede yaşayınca araya polisler girdi. Polislere de müdahale eden Karacan, “Hepsinden şikayetçiyim, hepsini karakola alın. Ben ekmeğimin, çocuklarımın rızkının peşindeyim” dedi.

216
Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 3

ZEYNEP KADIOĞLU: ÇOCUĞUMUN YANINDA ŞİDDET GÖRDÜM

Yaşanan gerginliğin ardından Okan Karacan’ın eski eşi Zeynep Kadıoğlu ise ‘2. Sayfa’ adlı magazin programına konuştu. Kadıoğlu şunları söyledi:

316
Okan Karacan, eski eşiyle karakolluk oldu! "30’a yakın kadınla aldatıldım" - Sayfa 4

“Okan’ın çok şeyini yakaladım. Biz birlikte çalışıyorduk, mesela kendisi dün ‘yine beni şirketimden attı’ demiş. Kendisi çalışandı patron değildi. Bu olaylar olduğunda kendisine ekim ayında uzaklaştırma kararı aldırmıştım. Öyle bir baba düşünün ki çocuğuyla annesi aynı yataktayken gelip annesine vurabiliyor. Çocuğunun yanında annesi sesini çıkaramıyor diye! Hem psikolojik, hem de fiziksel şiddet gördüm.”

416