Spor
21 Oca 2023 18:38 Son Güncelleme: 21 Oca 2023 19:23

Okan Buruk'tan sürpriz tercih! Lider Galatasaray, Antalyaspor'la kozlarını paylaşıyor

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak Galatasaray-Antalyaspor maçında ilk 11'ler belli oldu. Aslan'ın ideal kadrosundaki tek değişiklik sol bekte görüldü. Antalyaspor maçında sol bekte Emre Taşdemir forma giyecek.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Galatasaray ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın hakemi Koray Gençerler.

ANTALYA'DA KRİTİK EKSİKLER

Antalyaspor'da Ghacha, Fredy, Haji Wright sakatlıkları dolayısıyla yok. Giresun maçında kırmızı kart gören Fernando Martins ile sarı kart cezalası Fedor Kudryashov takımdaki yerlerini alamadı.

13 YILLIK HASRET

Antalyaspor, Galatasaray deplasmanında en son 13 yıl önce maç kazanmıştı. Kırmızı-Beyazlılar, 2009-2010 sezonunda deplasmandaki maçta Tita ve Veysel Cihan'ın attığı gollerle maçtan 2-1'lik skorla üstün ayrılmıştı.

ASLAN SINIRDA

Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz, Kerem, Abdülkerim Bardakcı ve Berkan Kutlu ceza sınırındaki isimler.

KALE SAĞLAMDA

Galatasaray, bu sezon oynadığı 18 maçta 13 kez kalesinde gol gördü. Galatasaray, ligde en az gol yiyen takım. Aslan ayrıca 8 maçta kalesini gole kapadı.

BİLETLER TÜKENDİ

Galatasaray'da maç biletleri satışa çıktığı gibi tükendi. PFDK tarafından ceza verilen blokeli tribünlerin devri için de kampanya başlatılmıştı.

İlk 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Emre Taşdemir, Oliveira, Torreira, Mertens, Rashica, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.

Antalyaspor: Helton, Floranus, Soner, Adriano, Güray, Mehmedi, Ufuk, Larsson, Ömer, Nakajima, Veysel.