Spor
11 Eyl 2023 09:13 Son Güncelleme: 11 Eyl 2023 09:15

Okan Buruk'tan, Ömer Ali Şahiner'e veto geldi

Sağ bek transferi için yerli bir isim arayan Galatasaray'da, Ömer Ali Şahiner ismine veto geldi. Erden Timur, sağ bek bölgesi için Okan Buruk'a Ömer Ali Şahiner'i önerdi ancak tecrübeli teknik adam bu transferi veto etti.

Leo Dubois'nın takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılırken, Galatasaray sağ bek transferi için yerli bir ismi kadrosuna katmayı düşündü ancak Okan Buruk, Ömer Ali Şahiner transferini veto etti.

Sacha Boey'in sağ bek rotasyonunda alternatifi olmaması nedeniyle yabancı kuralını da düşünerek kadrosuna yerli bir sağ bek katmayı düşünen Galatasaray'da, Erden Timur ve Okan Buruk bu sefer anlaşamadı.

Başakşehir'de forma giyen Ömer Ali Şahiner'in transferi üzerinde yoğunlaşan Erden Timur, Okan Buruk'un deneyimli ismi veto etmesi üzerine transferden vazgeçti. Bu sezon Başakşehir formasıyla iki maçta görev alan Ömer Ali Şahiner 115 dakika sahada kaldı.

ZEKİ ÇELİK KİRALANABİLİR

Sağ bek için Roma'da forma giyen Zeki Çelik ile de görüşen Galatasaray, İtalyan deviyle anlaşması halinde milli oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.