Okan Buruk'tan Lucas Torreira ve Sacha Boey kararı

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, ligde bu hafta karşılaşacakları Konyaspor mücadelesinde Lucas Torreira ve Sacha Boey’den yoksun olacak.

Okan Buruk'tan Lucas Torreira ve Sacha Boey kararı - Sayfa 1

OKAN BURUK’TAN LUCAS TORREIRA VE SACHA BOEY KARARI

Galatasaray Süper Lig’de ara dönüşü kendi sahasında Konyaspor’u konuk edecek. Sarı kırmızılı takımda sakat oyuncuların yanı sıra iki de cezalı bulunuyor: Lucas Torreira ve Sacha Boey.

19
Okan Buruk'tan Lucas Torreira ve Sacha Boey kararı - Sayfa 2

Teknik direktör Okan Buruk, bu sezon oynanan 29 resmi maçın tamamında forma şansı verdiği ve hepsinde 90 dakika oynayan Sacha Boey ve 24 maçta forma giyen Lucas Torreira’dan yoksun olacak.

29
Okan Buruk'tan Lucas Torreira ve Sacha Boey kararı - Sayfa 3

Fenerbahçe maçında bu sezonki 4. sarı kartlarını gören ikili, cezalı duruma düştü ve Konyaspor maçında oynayamayacaklar. Peki Okan Buruk bu ikili yerine hangi tercihleri yapacak? İşte gelen bilgilere göre oynama ihtimali olan oyuncular.

39
Okan Buruk'tan Lucas Torreira ve Sacha Boey kararı - Sayfa 4

Bu sezon oynanan tüm resmi maçlarda 90 dakika sahada kalan Sacha Boey’in yerine kimin oynayacağı merak ediliyor. Öyle ki yedek sağ bek Leo Dubois sezon başı Başakşehir’e kiralanmıştı. Bu sezon ilk kez sağ bekte birine ihtiyaç doğdu. Bu bölge için iki alternatif var.

49