Spor
06 Eyl 2022 08:27 Son Güncelleme: 06 Eyl 2022 08:40

Okan Buruk'tan hakem Yaşar Kemal Uğurlu'ya teşekkür

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray büyük bir bölümünü 10 kişi oynadığı maçta Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup etmeyi başardı. Maç sonunda teknik direktör Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 5. haftanın kapanış maçında sahasında Gaziantep FK'yı 2-1 mağlup ederek son üç maçta ikinci galibiyetini aldı.

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk maç sonunda dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşte Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Hakemin yönetimiyle başlarsak daha doğru olur. İnsanlar güzel bir maç seyretmek istiyorlar, pazartesi gecesi tek maç. Çok kötü bir maç yönetti, hepsinin yanında bu kadar oyunu yavaşlatmak ve izin vermek..."

"Günay'ı ve rakip savunmayı suçlamıyorum, maçın hakeminin bunları yönetmesi lazım. Bunu yapamayan hakemlerin, bu seviyedeki maçlara çıkmaması lazım. Maçı oynatmaya çalışsalar, çok daha güzel olacaktı."

Asıl hikaye, 45. dakikada 10 kişi kalmış bir takımın oyuna hükmetmesiydi. Benim için çok önemli ve değerli. Oyuncularıma çok teşekkür etmek istiyorum. Takımın, 10 kişi de kazanabileceğini görmesi bizim için sevindirici oldu. Onun için Yaşar Hoca'ya teşekkür ederim."

"Bu bölümde 10 puan... Benim üzüldüğüm şey, Giresunspor maçı. Orada 3 puanı kaçırmak bir hataydı. İlk 10 haftanın 6'sı deplasman, bir tane bay var. İkinci yarı bizim lehimize olacak ve taraftarımızla daha çok birlikte olacağız."

"Boey iyi oynadı ve önemli bir performans verdi. Sezon başında bizimle birlikte değildi, bir haftalık bir gecikmesi vardı. Çok iyi devam ediyor, çok iyi oynuyor."

"Icardi ve Kaan Ayhan ile ilgili süreç devam ediyor."