Spor
13 Eki 2023 20:58 Son Güncelleme: 13 Eki 2023 22:21

Okan Buruk’tan Fenerbahçe’nin eski kaptanına kanca

Trendyol Süper Lig’in ilk 8 haftasını 7 galibiyet ve 1 beraberlikle kapatarak Fenerbahçe’nin 2 puan gerisinde 2’nci sırada yer alan Galatasaray, devre arası transfer çalışmalarına başladı… Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen Okan Buruk’un, Fenerbahçe’nin eski kaptanı Ozan Tufan’ı kadrosunda görmek istediği öne sürüldü.

Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde yoluna namağlup devam eden Galatasaray’ın, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City’de oynayan Ozan Tufan’ı gündemine aldığı iddia edildi.

BURUK, OZAN'IN SAĞLAYACAĞI KATKIYA GÜVENİYOR

Orta saha rotasyonunda yerli bir ismi özellikle istediği belirtilen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un, 28 yaşındaki milli futbolcudan maksimum fayda sağlayacağına inandığı ve bu görüşünü yönetimle paylaştığı öne sürüldü.

İngiltere Championship’te içinde bulunduğumuz sezona fırtına gibi başlayan Ozan Tufan’ın ise Türkiye’ye dönmeye sıcak baktığı ve resmi teklif gelmesi halinde transferin olası olduğu kaydedildi.

HULL CITY'NİN BEKLENTİSİ 2 MİLYON EURO VE ÜZERİ

A Spor’da yer alan haberde, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu İngiliz ekibinin Ozan Tufan’ı 2 milyon Euro’nun üstünde bir bonservis bedeliyle satmaya sıcak baktığı ifade edildi.

Süper Lig’de daha önce Bursaspor, Alanyaspor ve Fenerbahçe formaları giyen Ozan Tufan, bu sezon Championship’te Hull City formasıyla çıktığı 5 maçta 4 gol atma başarısı gösterdi.