Spor
08 Haz 2023 21:42 Son Güncelleme: 09 Haz 2023 00:11

Okan Buruk, transfer ateşini yaktı! Dünyaca ünlü yıldız için taraftarı harekete geçirdi

Spor Toto Süper Lig'de 2022/23 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Tarihinde 23. kez şampiyonluk ipini göğüsleyen sarı - kırmızılılarda transfer çalışmaları da başlamıştı. Teknik direktör Okan Buruk, son dönemde adı Galatasaray ile anılan Youri Tielemans için taraftarları harekete geçirdi. Buruk'un çağrısının ardından Belçikalı yıldızın Instagram hesabı yorum yağmuruna tutuldu.

Spor Toto Süper Lig'de 2022/23 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Tarihinde 23. kez şampiyonluk ipini göğüsleyen sarı - kırmızılılarda transfer çalışmaları da başlamıştı. Teknik direktör Okan Buruk, son dönemde adı Galatasaray ile anılan Youri Tielemans için taraftarları harekete geçirdi. Buruk'un çağrısının ardından Belçikalı yıldızın Instagram hesabı yorum yağmuruna tutuldu

Deneyimli çalıştırıcı, son dönemde adı sarı - kırmızılılarla anılan dünyaca ünlü futbolcu Youri Tielemans için taraftarları harekete geçirdi. Transfer için konuşan Buruk, "Tielemans için 'Come to Galatasaray' kampanyası başlatalım." ifadelerini kullandı.

10 DAKİKADA 20 BİN YORUM

Okan Buruk'un bu isteği sonrasında Galatasaraylı taraftarlar, yıldız ismin Instagram hesabındaki son gönderileri yorum yağmuruna tuttu. Başarılı hocanın talebi doğrultusunda harekete geçen taraftarlar 10 dakika içerisinde oyuncunun son gönderisine 20 bin yorum yaptı.