Spor
22 Tem 2023 18:02 Son Güncelleme: 22 Tem 2023 18:06

Okan Buruk, Terim'in 2 prensine kapıyı gösterdi

Galatasaray'da Fatih Terim döneminde transfer edilen Alexandru Cicaldau ve Taylan Antalyalı'ya teknik direktör Okan Buruk kapıyı gösterdi. Buruk, iki futbolcuyu Zalgiris ile oynanacak Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme maçının kafilesine almazken, kısa sürede oyuncularla yolların ayrılması bekleniyor.

Geçen sezon başında Okan Buruk'un takımın başına geçmesiyle birlikte kiralık gönderilen Alexandru Cicaldau ve Taylan Antalyalı, sarı-kırmızılı takımdan temelli ayrılıyor.

KISA SÜRE İÇERİSİNDE TAKIMDAN AYRILACAKLAR

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Zalgiris ile karşı karşıya gelecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Alexandru Cicaldau ve Taylan Antalyalı'yı kadroya almadı. Fatih Terim döneminde transfer edilen futbolcular, Buruk'un gözüne giremedi. Kısa süre içerisinde iki futbolcunun da takımdan ayrılması bekleniyor.

CICALDAU VE TAYLAN'IN KARNESİ

Alexandru Cicaldau geçen sezon kiralandığı Al İttihad Kalba takımıyla 28 maça çıktı. Rumen futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 1 asist yapma başarısı gösterdi. Geçen sezon MKE Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Taylan Antalyalı, 33 karşılaşmada 3 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.