Magazin
11 Kas 2014 10:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:54

Okan Bayülgen'in programı çalıntı mı?

Televizyoncu Okan Bayülgen’in ‘‘Dada Dandinista’’ isimli yeni televizyon programının Dada’sı ve Bülent Ersoy köşesinin çalıntı olduğu iddia ediliyor.

Bayülgen’in, geçtiğimiz Cumartesi gecesi canlı olarak ekrana gelen ‘Dada Dandinista’ isimli yeni programının ismi ve içeriği hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı. Sina Koloğlu, geçtiğimiz aylarda vizyona giren ‘'Sabit Kanca 2’' isimli komedi filminin başrol oyuncularından ve Dada’nın isim babası olan ünlü oyuncu İrfan Aslanhan’ın sunduğu ve Dadaizm akımı hareket noktası olan ''Velet Dada’' isimli programdan alıntı olduğunu yazdı.

Koloğlu, ‘‘Okan baştaki Velet’i kaldırıp Dada’yı yeni programının adı yaptı’’ dedi. 4 yıl ekranlarda olan Velet Dada isimli programda, ‘‘Bülent Ersoy’’ köşesi de yer alıyordu ve Türk sanat müziğinin ünlü sanatçısı Onur Akay tarafından çok sayıda ünlü isim, Bülent Ersoy taklidi ile canlı yayında işletilmişti.
Okan Bayülgen’in de ilk bölümde Bülent Ersoy köşesi yapması ise, yeni programının içeriğinin de Velet Dada'dan alıntı olduğu yorumlarına sebep oldu. Dada Dandinista’nın ilk bölümünde yer alan Bülent Ersoy köşesi ise, Twitter’da çok sayıda tepki aldı.