Televizyon
26 Eki 2022 07:33 Son Güncelleme: 26 Eki 2022 07:38

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü tv100'de başladı!

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen'in Uykusuzlar Kulübü programı tv100'de başladı.

Okan Bayülgen ile Uykusuzlar Kulübü, Türkiye’nin yeni yüzü tv100'ün yeni stüdyosunda ilk yayınıyla seyirciyle buluştu. Uykusuzlar Kulübü'nün ilk konukları oyuncu Nurgül Yeşilçay, Youtuber Oğuzhan Uğur, şarkıcı ve oyuncu Şahin Kendirci, opera sanatçısı Murat Karahan, İstanbul'daki tek iki Michelin Yıldızlı restoranı olan Şef Fatih Tutak oldu.

"DAHA SAMİMİ BULUYORLAR"

Oğuzhan Uğur, BabalaTV'de yaptığı programların başarısıyla ilgili "Bu programda artık baktık ki konu çok başka bir yerde, insanlar çok özlemişler, soru sormayı çok özlemişler. Belki aynı soruyu bir başka gazeteci soruyor ama gazeteci yerine halkın sormasını tercih ediyorlar. Daha samimi buluyorlar" dedi.

"BİRBİRLERİYLE KAVGALI, İKİSİ DE GELMEDİ"

Bayülgen "Mevzular Açık Mikrofon’a kimi çağırdıysan geldi. Gelemeyenler de birbirleriyle kavgalı olduğu için gelmedi. 2 kişi var çok önemli Türkiye medyasında. Birbirleriyle kavgalı, ikisi de gelmedi." diye konuştu.

"BU PROGRAMDA KONU ARTIK ÇOK BAŞKA BİR YERDE"

Oğuzhan Uğur "Sen yıllardır Talk Show yapıyorsun abi. Konuklarını çağırdığın zaman ‘şu geliyorsa ben gelmeyeyim’ diyenler olmuştur. Sanatçı diğerine magazin haberleri yüzünden kırgın olabilir. Böyle bir seçenek olmasın diye 5 yıldır konuklarımı tek tek alırım. Bu programda konu artık çok başka bir yerde" sözlerine yer verdi.

"TUTTİ FRUTTİ FALAN İZLİYORDUK AKŞAMLARI"

Nurgül Yeşilçay "Ben herkesin 90’ları çok özlediğini düşünüyorum. Biraz daha özgür olduğumuz için olabilir. Tutti Frutti falan izliyorduk akşamları. Herkese göre özgürlük değişebilir. Ben Tutti Frutti diyorum" ifadelerini kullandı.

"KENDİSİ ZENGİN BİR SANAT"

Murat Karahan, operaya ilişkin "Devlet Opera Balesi Türkiye’de çok köklü bir kurum. Özellikle bu coğrafyadaki emsallerimize bakarsak 70 yılı aşkın bir altyapısı var. 6 şehirde Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı, %100 devlet tarafından desteklenen yerleşik opera ve balemiz var. Opera zenginlerin, aristokrasinin sanatıymış gibi gösteriliyor ama opera aslında halkın sanatı. Opera çok zengin bir sanat, dünyanın en zengin sanatı ama zenginlerin sanatı değil. Kendisi zengin bir sanat." ifadelerini kullandı.

"EN SON BAKTIĞIMDA HAZİRAN’A KADAR ŞU AN DOLU"

Fatih Tutak ile ilgili Bayülgen “Biz kendi gurmelerimizle, restoranlarımızla, gastronomimizle gurur duyan bir milletiz. Herkes kendi anasının yemeğini met eder ama Türkiye bu yıldızlardan alamazdı, Fatih böyle bir şeyi kanıtlamış oldu. Dünyada çok önemli bir marka haline geldi. Restoranının telefonları susmak bilmiyor” dedi. Bayülgen’in “Hangi aya kadar yer yok” sorusuna Tutak “En son baktığımda Haziran’a kadar şu an dolu” yanıtını verdi. Tutak’ın yanıtı üzerine Bayülgen “Herkes müşteri beklerken Fatih’in bu kadar havalı olması garip” ifadelerini kullandı.

"BİR RESTORANIN MİCHELİN YILDIZINA SAHİP OLMASI ORANIN SADECE LÜKS, PAHALI OLMASI ANLAMINA GELMİYOR"

Michelin Yıldızlarıyla ilgili bilgi veren Fatih Tutak “Türkiye’ye biraz geç geldi. Çok geç gelmesi de sorun değil sonuçta gelmiş olması önemli bir şey çünkü ülke gastronomisini, turizmi hareketlendirmesi hem de Türk mutfağını dünyaya daha iyi gösterebilmek için çok büyük bir şans. Burada çok iyi restoranlar var. Bir restoranın Michelin yıldızına sahip olması oranın sadece lüks, pahalı olması anlamına gelmiyor. Bence bir dönerci de, iskenderci de almalıydı." dedi.

"YAŞIM YETMEDİĞİ İÇİN SAĞOLSUN ACUN ABİ VERMEDİ"

Katıldığı yarışma programıyla ilgili Şahin Kendirci "Yetenek Sizsiniz yarışmasında şarkı söyledim. Yarı finale kadar bir yol yürüdüm. Yaşım yetmediği için sağolsun Acun abi vermedi. O Ses Çocuklar'a transfer oldum. Orada birinci oldum." dedi. Kendirci yarışmanın finalinde söylediği "Keskin Bıçak" şarkısını Uykusuzlar Kulübü'nde söyledi.

"AMERİKAN SAYKO GİBİ"

Megastar Tarkan'ın Instagram paylaşımlarıyla ilgili Bayülgen "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Çok beğeniyoruz. Ülkemizin medarı iftiharı... Amerikan sayko gibi Instagram şeyleri koyuyor. Cinayetin hemen öncesi." ifadelerini kullandı.