Kültür Sanat
30 Kas 2021 12:02 Son Güncelleme: 30 Kas 2021 12:02

Okan Bayülgen 'depresyon'u anlattı!

Okan Bayülgen, Taylan Kümeli, Ufuk Kaan Karacan, Metin Hara gibi alanında en iyi ünlü isimlerin yer aldığı Podcast Liven platformunda Okan Bayülgen, Hayat Bilgisi podcast köşesinde çağımızın en büyük sorunu olan ”Depresyonu” anlatıyor.

Türkiye’nin ilk podcast platformu olan Podcast Liven, dijital dünyada dinleyicinin kişisel tercihlerini önemseyip, hayatın içinden özel kategoriler belirleyerek, alanının en iyi isimleriyle doğru ses iletişimini sağlayarak yayın hayatına devam ediyor.

Okan Bayülgen, Taylan Kümeli, Ufuk Kaan Karacan, Metin Hara gibi alanında en iyi ünlü isimlerin yer aldığı platformda Okan Bayülgen, Hayat Bilgisi podcast köşesinde çağımızın en büyük sorunu olan” Depresyonu” anlatıyor.

Okan Bayülgen; biz sürekli bu depresyonu yarım yamalak, kapı arasında yaşayan insanlarız. Bir ayağımız iyi niyetle ve doğru düşünceyle kapının arasına konulmuş durumda ama biz tekrar içerde yaşamayı sürdüyoruz..

Devamı “Fikri Olan Platform” Podcast Liven’de.. Bu ve daha fazlasını dinlemek için Podcast Liven’i ios, android ve tüm akıllı cihazlara ait marketlerden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.