Televizyon
17 Şub 2016 12:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:21

Okan Bayülgen: "Bütün programlarım protesto programıydı"

Ünlü şovmen Okan Bayülgen o gün yaşadıklarını ilk kez canlı yayında anlattı.

CNNTürk'te Mesut Yar'ın sunumuyla ekrana gelen Burada Laf Çok'a konuk olan  Okan Bayülgen, programı Dada'da yapılan çıplak protesto sonrası ilk kez konuştu. 

Genç bir kız eylem yapmak amacıyla birden soyunarak canlı yayına girmiş bu esnada Bayülgen de atikliği ile kızı hemen engellemişti.

"BÜTÜN PROGRAMLARIM PROTESTO PROGRAMIYDI"

Böyle bir protesto olduğunda hem eylemciyi, hem çalıştığı kanalı hem de kendini koruması gerektiğini anlatan Bayülgen "Birisi protesto yapmak istiyorsa benim programımdan ve Beyaz'ın programından başka program yok. Beyazıt'la da görüştük bizim böyle bir boyun borcumuz yok. Konuşmak için alan kalmamış da insanlar Okan'la Beyaz'ın programına mı gidiyor. Böyle bir şey olamaz. Eskiden rektörü protesto etmek için benim programıma gelirlerdi, bütün programlarım protesto programıydı 1995'ten beri ama bir takım konjonktürel değişimler oldu, protesto alanları ortadan kaldırıldı. Kimsenin konuşmasından korkmayalım. Bir kız çok da kendinden emin olmadan belki biraz korkuyla bir eylem yapmak istedi. Belki biraz sinirleri bozuktu. Bir dakika bu benim evimde oluyor. İlk başta o kızı korumaya çalıştım. Onu korumak herkesi korumak anlamına geliyor. Birisi çıkmış tv'de propaganda yapıyor. Daha önce duymadığımız bir şey mi?" dedi.