Magazin
04 Ara 2019 10:32 Son Güncelleme: 04 Ara 2019 10:43

Oğuzhan Uğur'dan ilginç Can Yaman yorumu! "Küçük bir kusur için bu linç fazla!"

Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur, Can Yaman'ın İspanyol hayranına söylediği çirkin teklif için olay olacak bir yorumda bulundu.

Program esnasında İspanyol bir kadının "Buradan Can Yaman’ın mükemmel, ideal bir insan olduğunu düşünerek gideceğiz ancak bize Can Yaman’ın bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatabilir misin” sorusuna Yaman, "Arka odaya geçelim” yanıtını vermişti. Yaman’ın verdiği cevap karşısında şaşkınlık yaşayan tercüman ise “Çevireyim mi” diye sordu.Gülerek karşılık veren Yaman ise “Hayır” dedi.

Can Yaman'ın bu çirkin cümlesi sosyal medyada oldukça tepki gördü. Bir çok kullanıcı sosyal medya üzerinden Can Yaman'ı eleştirdi. Bu eleştirilerin en ilginci ise fenomen Oğuzhan Uğur'dan geldi. Uğur o sözler için bu cümleleri söyledi...

"Can Yaman'ı haksız yere linç ediyorlar. Kadın sormuş; ”Mükemmel insan profilindesiniz,hiç mi kusurunuz yok? Varsa söyleyin de dünyadan olduğunuza inanalım.” demiş. Adam da “gel içeride göstereyim” demiş. Kusuru içeride gösterilecek bi kusur o zaman. Küçük bi kusur için bu linç fazla"

Can Yaman'ın 'Erkenci Kuş' dizisinden rol arkadaşı Ceren Taşçı ise Can Yaman'a şu sözlerle tepki gösterdi.

"Aynı dizide beraber ekmek yedik fakat bu artık dayanılası bir tavır değil.Erk aklın en kötü sürümlerinden biri Can Yaman.Aynı dizide oynadığı kadın hakkında yaptığı yorumlar,bir kadına arka odaya geçelim espirisi kadını konumlandırdığı yerden kendini yansılıyor bize aslında."