Gündem
10 Mayıs 2023 11:42 Son Güncelleme: 10 Mayıs 2023 12:51

Oğuzhan Uğur "Biz de çok şaşırdık" diyerek yanıt verdi! "Bazı Hollywood yıldızları da istedi"

Siyasetçilerin gündeme damga vuran açıklamalara imza attığı Mevzular Açık Mikrofon programının sunucusu Oğuzhan Uğur'a son programda gelen soru üzerine "Bizim de çok şaşırdığımız bir konu" yanıtı dikkat çekti. Programa eski ABD başkanlarının geleceğini belirten Uğur açıklamasında ayrıca Hollywood oyuncularına da yer verdi.

Eski ABD başkanlarının Oğuzhan Uğur'un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olacak olması sosyal medyada da gündem yarattı. Uğur, son programında Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekillerini ağırladı.

"BİZ DE ÇOK ŞAŞIRDIK"

Programın başında söz alan seyircilerden birinin "Hangi Amerikan başkanları geliyor?" sorusu üzerine Uğur "Bizim de çok şaşırdığımız bir konu" diyerek yanıt verdi.

"HOLLYWOOD OYUNCULARI DA TALEP ETTİ"

Eski Amerikan başkanlarının iklim krizleriyle, dünya barışıyla ilgilendiğinden söz eden Uğur'un açıklamasına göre yurt dışından konuklar yalnızca ABD başkanları da değil.

Uğur, programa katılma isteğinde bulunanlar arasında birkaç Hollywood oyuncusu olduğunu da sözlerine ekleyip "Yakında açıklayacağız" dedi.