Magazin
25 Nis 2022 16:56 Son Güncelleme: 25 Nis 2022 17:03

Oğulcan Engin, annesi Seda Sayan'ın nikahına katılmadı

Oğulcan Engin yedinci kez evlenen annesi Seda Sayan'ı nikahta yalnız bıraktı. Çağlar Ökten ve Seda Sayan'ın düğün pozunu gören herkes "Oğulcan Engin nerede?" diye sordu. Seda Sayan'ın oğlu geçtiğimiz aylarda annesine bu konuda rest çekmişti.

Kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten'le İstanbul'da evlenmek zorunda kalan Seda Sayan'ın nikah pozları gündemde. Seda Sayan'ın Prag'ta yapacağı nikah ertelenince nikah az katılımla Beşiktaş'ta gerçekleşti. Nikahta tüm gözler Oğulcan Engin'i aradı ama Engin orada yoktu.

"Yaş farkına takılanlara söylüyorum; biz takılmıyoruz onlar da takılmasın" diyen Seda Sayan'ın oğlu yaş farkına takılmış olacak ki annesini yalnız bıraktı. Daha önce annesine "Sessiz sedasız evlen" şartı koşan Engin nikahta bulunmayınca sosyal medyada düğün fotoğraflarını görenler "Oğulcan Engin nerede?" diye sordu.

 

Ünlü şarkıcı Seda Sayan Çağlar Ökten ile sadece arkadaşlarının katıldığı nikah töreni sonrası bugün Sabahın Sultanı programında düğün yaptı.

ÖKTEN AİLESİ: AİLEMİZE HOŞ GELDİN
Oğlunun düğününe katılmayan Ökten'in Manisa'da yaşayan ailesi, video göndererek çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi. Ökten'in babası gönderdiği videoda "Nikah merasiminizde bulunamıyorum ama yüreğimiz sizinle. Sizlere bir ömür mutluluk diliyoruz. Ailemize hoş geldin" derken Ökten'in annesi de "Seda'm hayırlı uğurlu olsun Allah mutlu etsin çok öpüyorum sizleri" dedi.

 

SAYAN'IN ANNESİNDEN DESTEK
Rahatsızlığından dolayı kızının nikahına gelemeyen Seda Sayan'ın annesi ise "Hayırlı uğurlu olsun düğününe gelemedim biliyorsun hastayım. Aklım orada kaldı. Allah ayırmasın. Mübarek günde Allah mutlu etsin diye dua ediyorum. İkinizi de çok seviyorum" şeklinde konuştu.