Gündem
28 Eki 2014 16:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:52

Öğretmenin başı 'Kedicikler' ile derde girdi

Rize Akpınar Spor Kulübü Başkanı ve eğitimci Recep Özgür, Adnan Oktar’ın televizyon ekibine hakaret ve taciz içerikli mesaj atıldığı iddiasıyla ifadeye çağrıldı.

Rize Akpınar Spor Kulübü Başkanı ve Ekrem Orhon Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdür Yardımcısı Recep Özgür, Adnan Oktar’ın televizyon ekibine hakaret ve taciz içerikli mesaj atıldığı iddiasıyla ifadeye çağrıldı.

Merkeze bağlı Akpınar Köyü'nde voleybol, tenis ve halk oyunları branşlarında faaliyet gösteren Akpınar Spor Kulübü'nün internet hattına bağlı bilgisayardan, Adnan Oktar'ın televizyon ekibindeki sunuculara hakaret ve taciz içerikli mesaj gönderildi.

İŞTE KEDİCİKLERİN SON GÖRÜNTÜLERİ...

Şikayet üzerine başlatılan soruşturmada polis, mesajların gönderildiği bilgisayarın IP adresinden yola çıkarak, internet hattının Akpınar Spor Kulübü'nde Recep Özgür adına kayıtlı olduğunu belirledi.

Rize Cumhuriyet Polis Merkezi ekiplerinin ulaştığı Akpınar Spor Kulübü Başkanı ve Ekrem Orhon Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdür yardımcısı Recep Özgür şikayetle ilgili ifadeye çağrıldı.

"ADNAN OKTAR'IN KEDİCİKLERİ BELKİ GENÇLERİN İLGİSİNİ ÇEKMİŞ OLABİLİR"

Perşembe günü ifade vereceğini belirten Recep Özgür, adına kayıtlı olan kablosuz ve şifresiz internet hattı üzerinden bilgisayarla mesaj atılmış olabileceğini söyledi.

Kendisinin böyle bir mesaj atmadığını söyleyen Özgür, "Adıma kayıtlı bir hat üzerinden böyle bir şey yapmam söz konusu olamaz. Kulübümüzün gençleri belki bir şeyler karalamış olabilir. Adnan Oktar ve müritlerine saygım var. Adnan Oktar'ın kedicikleri belki gençlerin ilgisini çekmiş olabilir. Kedicikler toplumda bazılarının ilgisini çekiyor. Belki Adnan Oktar'ın farklı düşünce ve bakış açısı gençlerin ilgisini çekti. Belki de iletişim kurmak için bir mesaj atılmıştır" dedi.