'Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu'

Hamza Hamzaoğlu Denizlispor’da görev yaptığı sırada aşk yaşadığını söyleyen dönemin kulüpteki medya sorumlusu Sinem Yanmaz, itirafta bulundu

'Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu' - Sayfa 1

Hamza Hamzaoğlu Denizlispor’da görev yaptığı sırada aşk yaşadığını söyleyen dönemin kulüpteki medya sorumlusu Sinem Yanmaz, itirafta bulundu

112
'Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu' - Sayfa 2

Sinem Yanmaz, salı gecesi kişisel Facebook adresinden iddiayı gündeme getirirken, herkese tek tek cevap vermektense bu yolu tercih ettiğini ve 'vicdanını rahatlattığını belirtti.

212
'Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu' - Sayfa 3

Sinem Yanmaz, daha sonra DHA muhabirine, sosyal medyada yazdıklarını tekrarladı. Oğlu Eşref Çınar’ın babası olduğunu iddia ettiği Hamza Hamzaoğlu ile bir ev ortamında yemek sırasında zafer işareti yaparken çekilmiş bir fotoğrafını da yayınlayan Yanmaz şu ifadelere yer verdi:

312
'Oğlumun babası Hamza Hamzaoğlu' - Sayfa 4

BENİ MAĞDUR ETMİŞTİR" "Soran soruşturan arkadaşlara tek tek cevap vermektense, ilk ağızdan net yazayım istedim. Beni tanıyanlar mizacım ve karakterimi bilir. Özüme, vicdanıma ters vuku bulan bu olayı tüm çıplaklığı ile gözler önüne sermek artık ruhen özgürlüğüm olacaktır. Hamza Hamzaoglu'nun oğlu Eşref Çınar Hamzaoglu'nun annesiyim. Oğlumun, annesi ve babası tarafından 5 yıldır meşrulaştırılamayışının sebebi Hamza Bey'in ailesi, çevresi, kariyeri, kişisel menfaatleri doğrultusunda sevgi ve saygı bağı ile şahsimin fedakârlığı idi."

412