Gündem
14 Kas 2013 17:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

'Oğlum bak git'in boğasını Egemen Bağış almış!

'Oğlum bak git' videosundaki temizlik işçisinin 'oğlum' isimli boğasını Bakan Egemen Bağış'ın aldığı ortaya çıktı

İnternette fenomen olan 'oğlum bak git' videosundaki temizlik işçisinin 'oğlum' isimli boğasını Bakan Egemen Bağış'ın aldığı ortaya çıktı..

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 21 Mayıs 2012 tarihinde meydana gelen ve internette paylaşılan "Oğlum bak git" görüntüsüyle sanal alemde fenomen olan Selçuk Kahraman, hakkında dava da açıldığından konuşmaya da korkuyordu.

Hakkında açılan davada, "Yaralama" suçundan yargılanan ve hakkında verilen 740 TL para cezası da ertelenen Selçuk Kahraman, Gölcük Belediyesi adına temizlik işi yapan taşeron firmada temizlik işçisi olarak çalışmasına devam ederken ’Oğlum’ adını verdiği bir boğa besliyordu.

Geçen Nisan ayında gazetecilere göstermek isterken kontrol etmekte zorlandığı, gazete ve televizyonlarda da görüntüleri yayınlanan ’Oğlum’ adını verdiği boğasını ise, Kurban Bayramı öncesi Egemen Bağış’ın satın aldığı ortaya çıktı.

Selçuk Kahraman, boğayı satın almak için Egemen Bağış adına başka birisinin aradığını, inanmadığı için de sonra Egemen Bağış’ın kendisinin arayıp konuştuğunu söyledi. Selçuk Kahraman, boğayı bayramdan iki gün önce gelip teslim aldıklarını belirtti.

Selçuk Kahraman cins ve emsallerine oranla ağır ve gösterişli olan, ağırlığı da 800 kilo civarında olan boğayı kaç liraya sattığını söylemedi.