Ogeday, erotik paylaşımlarını hatırlatınca Turabi ağlayarak yanıtladı

Fenomen yarışma 'Survivor'da üç kez mücadele edip, iki kez şampiyonluk sevinci yaşayan 'Turbo' lakaplı Turabi Çamkıran, 'All Star' formatında düzenlenen yeni sezonda da gündemden düşmüyor. Bir diğer eski şampiyon Ogeday Girişken'le oyun alanında tartışma yaşayan Turabi, adaya döndüğüne gözyaşları içinde çocukluğundan bahsetti.

Ogeday, erotik paylaşımlarını hatırlatınca Turabi ağlayarak yanıtladı - Sayfa 1

Survivor All Star 2024'te mavi takım adına mücadele eden Ogeday Girişken, dokunulmazlık oyunu sırasında Turabi Çamkıran ile sert bir tartışma yaşadı. Eski şampiyonun, bayrak yarılı sonucu elde ettikleri galibiyet sonrası rakibinin sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı fotoğrafları hatırlatması dikkat çekti.

111
Ogeday, erotik paylaşımlarını hatırlatınca Turabi ağlayarak yanıtladı - Sayfa 2

"BİR DE ÇÖKÜŞ HİKAYESİ VAR" 
Oyun sonrasında Turabi'ye tepki gösteren Ogeday, "Amerika'ya gidip MTV'nin 'The Challenge' yarışmasında iyi bir başarı elde etmiş olabilirsin. Sonra bir de başarının çöküş hikayesi var. Bir odada fotoğraflar koyup, talihsiz bir kaza sonucu tövbe edip; SMS'siz bir sene olduğu için tekrar Survivor'a geldiğin için... Bunları göz önünde bulundurarak, 'SMS'li gelirsem buralardan çıkamam' diye düşündüğün için bu sezon da gelip kendini gösterdiğin için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

211
Ogeday, erotik paylaşımlarını hatırlatınca Turabi ağlayarak yanıtladı - Sayfa 3

"TAHRİK EDİP, ÖZEL HAYATA GİRİYORLAR" 
Bu açıklamaya adada cevap veren Survivor Turabi, "Herkes tek tek bana saldırmaya başladı. Alayı gelse alay ederim. Hepsi öğrenmiş bunu; önce tahrik ederek, saldırarak, hakaret ederek o da yetmeyince özel hayata girerek... Allah nasip ederse olur da eşimi bulursam, eşimin bana vereceği çocuklara daha güzel ve güvenli bir hayat vermek için. Yoksa benim ne büyüklükte, ne üstünlükte gözüm var. Büyüklük de sizin olsun, şampiyonluk da sizin olsun" dedi.

311
Ogeday, erotik paylaşımlarını hatırlatınca Turabi ağlayarak yanıtladı - Sayfa 4

"BURALARA NASIL GELDİĞİMİ BİLMİYORLAR" 
Gözyaşları içinde çocukluk dönemini anlatan 36 yaşındaki yarışmacı, "Bana çocukluğumu verin yeter. Bana hep 'Bu süper kahramanlar ne?' diye soruyorlar. Bunlar aslında çocukluğumu yaşayamadığım için. Eğer çocuğum olursa ona çok iyi bakacağım. Benim hayatımla ilgili beni yadırgamayı çok iyi biliyorlar ama benim buralara nasıl geldiğimi bilmiyorlar. Bana çocukluğumu bile yaşatmadılar" şeklinde konuştu.

411