Magazin
17 Tem 2019 11:05 Son Güncelleme: 18 Tem 2019 10:58

Of Aman Nalan: Sigara dumanından kaçtım!

19 yaşında ilk albümü ile ünlü olan şarkıcı Nalan, Bodrum’da yaşadığı yeni hayatı Woman TV’ye anlattı.

“Of Aman Nalan” mahlasının artık kendisi için marka haline geldiğini söyleyen Nalan Tokyürek, kışları da Bodrum’da yaşamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Müzik piyasasının hızlı tüketen bir sektör olduğunu söyleyen Nalan, “Çocuklar hızlı tüketiyor ve çabuk sıkılıyorlar. Bilerek isteyerek bir dijital dünyaya yönlendiriliyoruz. Keşke kendi markalarımız olsaydı. Şirketlerimiz de yabancılara satılıyor. Yerli markalarımızı güçlendirmeliydik” dedi.

Woman TV’nin Yalıkavak Marina’dan yaptığı canlı yayında “Marina Sohbetleri”ne katılan Nalan, imkanı olan herkesin bir sahil kasabasında yaşaması gerektiğini belirtti. “Akıl sağlığı, bağışıklık, oksijen açısından çok iyi. B Vitamin eksikliğim vardı burada onu tamamlıyorum. Ama sürekli üretim yapayım diye de uğraşmıyorum. Beste yapabildiğimde yapıyorum” dedi.

“Şimdi instagramda bana deli derler”

Nalan, İstanbul’da sahneyi ve sigara içilen mekanlarda müzik yapmayı bıraktığını söylerken “Ben müziği bırakmadım ama böyle sahne hayatını bıraktım. 19 Yaşından beri haftanın altı günü sahneye çıkmışım yıllarca. Sonunda sağlığım için kaçtım Bodrum’a. Şimdi bir de sanatçı olmayanlar, fenomenler piyasada. Herkes yerini kabiliyetini bilip bir şey yapsın. Kendileri olsunlar ve bir şeyler yaratsınlar. 5-10 dakikalık şöhret değil, kalıcı bir isme sahip olsunlar. Şimdi ben bunu söyledim, instagramda bana ‘yeminlen bu kadın deli’ diye yazarlar” dedi.

“Fikret Şeneş albümünde bir şarkım var”

Nalan, yeni albümünün Mart ayından bu yana piyasada olduğunu söyledi ve “Fikret Şeneş albümünde de bir şarkı okudum. Müziğe böyle böyle seçerek özenerek devam ediyorum” dedi.