Ödüllü yarışmacıyı hatası yaktı! MasterChef’e kim veda etti?

MasterChef All Star yarışmasında mavi ve kırmızı takımlardan hafta boyu yapılan mücadeleler ardından yedi isim potaya girmişti. Yedi yarışmacı iki aşamalı eleme oyununda ellerinden gelenin fazlasını yapmak için gayret gösterdi. MasterChef'te elenen isim belli oldu.

Ödüllü yarışmacıyı hatası yaktı! MasterChef’e kim veda etti? - Sayfa 1

TV8 ekranlarında tabakların rekabeti, yarışmacıların serüveni sürdü! Üç takım oyunu ve bir ödül yarışının düzenlendiği haftanın sonunda gitme adayı seçilen yedi isim iki etaptan oluşan eleme oyununda hünerlerini sergiledi.

19
Ödüllü yarışmacıyı hatası yaktı! MasterChef’e kim veda etti? - Sayfa 2

MASTERCHEF'TE KİM GİTTİ?
Kritik mücadelelerin gerçekleştiği hafta geride kaldı ve haftayı da mavi takım kazanmış oldu. Oyunların sonunda potaya giren isimler; Ayaz, Eren, Esra, Dilara, Batuhan, Tolga ve Hasan olmuştu.

Söz konusu yedi gitme adayı yarışmacı pazar akşamı elenmemek için mutfağa girip ellerinden geleni yaptılar.

29
Ödüllü yarışmacıyı hatası yaktı! MasterChef’e kim veda etti? - Sayfa 3

Şefler yarışmacılara ilk aşamada kereviz ve damla sakızı verdi ve bu ürünlerle yaratıcı tabaklar çıkarmaları istendi.

Hasan potadan birinci, Dilara ikinci, Eren de üçüncü olarak çıktı.

39
Ödüllü yarışmacıyı hatası yaktı! MasterChef’e kim veda etti? - Sayfa 4

Mehmet şef, "Rejiden bize bir bilgi geldi. İçeride ona bakacağız daha sonra yanınıza geleceğiz açıklamak için" ifadelerini kullandı.

Ardından Somer şef de, ''Açık konuşmak gerekirse ilk 3 bizim için çok netti. Diğer dörtten daha iyi tabaklar yapmışlardı. Fakat bu kararımızı değiştirmemiz gereken bir gelişme oldu.'' sözlerini kullandıktan sonra yaşanan durum şefler tarafından değerlendirildi.

49