Televizyon
27 Haz 2014 18:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:22

Ödüllü sunucu Medyaradar'a konuştu! Kovulmadım, ben ayrıldım!

Altın Kelebek ödülünü almasının ardından kanal ile yolları ayrılan ünlü ekran yüzü o iddialara yanıt verdi. Programdan neden ayrıldı?

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsen Olmaz programının sunucusu Esin Övet'in ekip arkadaşlarıyla yaşadığı sorunlar nedeniyle kanal tarafından görevine son verildiği iddia edilmişti.
 
"Esin Övet'in sürekli tartışma içinde olması, bazı kişisel meseleler, magazin camiasında taraflı program yapması" gerekçelerinin sunularak kanalla ilişiği kesildiği ve Altın Kelebek gecesinde ödül aldıktan sonra yaptığı konuşmada arkadaşlarını yok sayarak Oya Aydoğan, Gizem Hatipoğlu ve Mert Öğün'ü kızdırdığı söylenen sunucu iddiaları yalanladı. Ünlü ekran yüzü bu iddialar hakkında Medyaradar'a konuştu:
 
"Artık o masada olmak istemiyorum"
 
Altın Kelebek ödül gecesinde Yılın En İyi Magazin Programı seçilen Söylemezsen Olmaz'ın sunucusu Esin Övet programdan kendisinin ayrıldığını açıkladı. Yönetimin görevine son vermediğini vurgulayan ünlü sunucu "Osman Göçek programı bırakma kararımdan vazgeçmem için çok ısrar etti, bugün beni 3 kez aradı. Kanalı, ekip arkadaşlarımı çok seviyorum.O masayı, o formatı ben kurdum.Ama yeni sezonda program sunucularında değişiklikler olacak,artık o masa da olmak istemiyorum.Benim hakkımda söylenen ve kanalla ayrılmam ile ilgili iddia edilen gerekçelerin kötü niyetli dedikodular olduğunu söyleyebilirim.Ekip arkadaşlarıyla ve yönetimle aralarında kötü hiç bir şeyin yaşanmadığı ve çok güzel bir sezon geçirdiğini söyleyen Övet sözlerine şunları ekledi:"Ben sadece ayrılmak istedim ve ayrıldım. Yeni sezonda farklı bir programla ekranda olacağım, bu program yine Beyaz TV olabilir."
 
Mert Öğün'de yeni sezon da yok!
 
Yeni sezonla birlikte masadaki isimlerin değişeceğini belirten Övet, yeni sezon da Mert Ögün'ün de olmayacağını söyledi ve şunları söyledi: "Söylemezsen Olmaz'ın masasında önümüzdeki sezon Mert Öğün'de yer almayacak. Kendisi bugün attığı tweetle ayrıldığını duyurdu. Ben de yapacaktım fakat programın ciddi bir takipçisi ve benim o masada olmamı isteyen çok kişi var. Yeni sezonun başlamasına da epey zaman olduğu için programa zarar veririm diye düşündüm. Twitter'da yazmam onları incitecekti."
 
Medyaradar/Özel