Gündem
13 Kas 2016 23:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:39

Ödüllere kızdı, aldığı ödülü yere attı! Pabucumun Altın Kelebeği!

TRT 1′ de yayınlanan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin oyuncusu Cavit Çetin Güner, ’43. Pantane Altın Kelebek Ödülleri’ töreninde dizinin aldığı ödüle “Pabucum daha değerli şu an” diyerek tepki gösterdi.

43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ töreninde ödül alan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin oyuncusu Cavit Çetin Güner, aldığı ödülü yere bırakıp fotoğrafını çekerek “Pabucum daha değerli şu an” dedi.

Bu akşam düzenlenen 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde "En iyi Dizi" ödülü TRT'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisine verildi.

Ödülü, ekip adına dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ kabul etti.

Dizide "Doğan Bey" karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner, ödülü yere bırakarak çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı ve şunları yazdı:

“3 sezondur sadece kendi gününün değil, ayın en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler. Mecburen diyorum çünkü cayır cayır en iyi oyuncu, en iyi yapim, en iyi yönetim de bizim hakkımız ama onlardan değiliz ya, bugüne kadar vermediler. Bugün de yarım ağız verdiler ve mikrofon bile uzatmadan kulisin yolunu gösterdiler. Her çarşamba ratingde gösteriyoruz hak ettiğimiz değeri aslında. Anlayana… Bu ödülün değeri fotoğrafta! Pabucum daha değerli şu an.”