Ödül oyununu kazanan isim belli oldu! MasterChef All Star'da Somer şef yarışmacıyı kovdu!

Masterchef All Star tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar ekrana gelen son bölümde ödül oyununda mücadele etti. Kazanan isim belli olurken Barbaros ve Somer şef arasında yaşanan gerilim dikkat çekti. Öte yandan ödül oyununun kazananı belli oldu.

Ödül oyununu kazanan isim belli oldu! MasterChef All Star'da Somer şef yarışmacıyı kovdu! - Sayfa 1

Masterchef All Star'da hafta boyunca kırmızı ve mavi takımlar kıyasıya mücadele etti. 5 kişi olmasına rağmen haftanın kazanan takımı kırmızı oldu. Artık son 11 kişinin kalmasıyla birlikte yarışmada eleme sistemi de değişti. Haftanın eleme adayları Dilara, Tolga ve Eren oldu.

15
Ödül oyununu kazanan isim belli oldu! MasterChef All Star'da Somer şef yarışmacıyı kovdu! - Sayfa 2

ÖDÜL OYUNU İÇİN MÜCADELE ETTİLER

Ekrana gelen son bölümde ise yarışmacılar ödül oyununda mücadele etti. Yarışmacılar önce takım olarak mücadele etti. Yarışmacılar kestaneden çeşitli tabaklar yaptılar. Kazanan kırmızı takım oldu. İkinci etaba geçen kırmızı takım İstanbul Macaristan başkonsolosu Zsuzsanna Palmai'nin konuk olduğu MasterChef'te Kırmızı takım yarışmacılardan Baca Kek yaptı. Yarışmacılar daha sonra tek tek tabaklarını şeflere sundu fakat Barbaros'un tabağı çıkmadı.

25
Ödül oyununu kazanan isim belli oldu! MasterChef All Star'da Somer şef yarışmacıyı kovdu! - Sayfa 3

"YEMEK YAPMAYANLARIN İŞİ YOK"

Bu hafta ikinci kez tabağı çıkmayan Barbaros'a Somer şef sert tepki gösterdi. Somer şef, "Açık konuşmak gerekirse Barbaros'u daha fazla yormayalım. Yemek yapmayanların burada pek işi yok Barbaros. Çıkabilirsin" dedi.

35
Ödül oyununu kazanan isim belli oldu! MasterChef All Star'da Somer şef yarışmacıyı kovdu! - Sayfa 4

Barbaros daha sonra yerine geçti, ve 'neden?' diye sordu. Somer şef ise "Yemek yap o zaman" diyerek tepki gösterdi. Barbaros daha sonra stüdyodan ayrıldı.

45