Gündem
17 Eyl 2012 23:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:09

ODATV SANIKLARININ SÖZLERİ AHMET HAKAN'I MAHÇUP ETTİ!

Odatv davasının tahliye edilen sanıkları Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu, Ahmet Hakan'ın hazırladığı Tarafsız Bölge'ye konuk oldu...

Odatv davasında sürpriz bir şekilde tahliye edilen Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu, CNN Türk ekranlarında Tarafsız Bölge’ye konuk oldu. Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın hazırladığı program yeni sezona Terkoğlu ve Pehlivan’la başlamış oldu.

BU DAVA BİRBİRİNİ TANIMAYAN SAYISIZ İNSANI ÖRGÜT HALİNE GETİRDİ

Barış Terkoğlu, örgüt kurdukları iddia edilen insanların hemen hepsiyle duruşmalarda tanıştıklarını söylerken, Ahmet Şık, Nedim Şener gibi isimlerle dava öncesinde bir ilişkilerinin olmadığını vurguladı. Barış Pehlivan "bu dava bizi örgüt haline getirdi" derken birlikte yargılandıkları insanlarla aralarında iddia edilen bağlantıların gerçek dışı ve çok zorlama olduğunu söyledi.

BAKANLA BERABER SİLİVRİ’YE GEZEN AHMET HAKAN’I MAHCUP EDEN DİALOGLAR

Adalet Bakanı’nın Ahmet Hakan’ın da içinde olduğu bir grup gazeteciyi Silivri Cezaevi’nde gezdirmesi programda çarpıcı diyaloglara konu oldu. Mustafa Balbay ile Tuncay Özkan’ın kaldığı disiplin koğuşlarını anlatan Barış Pehlivan’a müdahale eden Hakan "ama o koğuşları bize öyle anlatmadılar" dedi. "Size bir çok şey farklı anlattılar zaten" diyerek yanıt veren Pehlivan, Ahmet Hakan’ı canlı yayında fena halde mahcup etti. Bakanlığın düzenlediği cezaevi gezisine katıldığı için özeleştirel bir yorumda bulunan Ahmet Hakan "Valla herşey çok güzel gözüküyordu, yemekler de çok güzeldi..." diyerek kendini de ti’ye aldı. 

"O heyetteki bütün arkadaşlar bu sorunlu durumu yaşadılar. 12 Eylül’de yapılırdı benzer uygulamalar. Gider görür yazarlardı krallar gibi yaşıyorlar içerde diye. Biz de benzer bir duruma düşmekten endişe ettik. "