Güncel
30 Eki 2020 09:43 Son Güncelleme: 30 Eki 2020 16:36

Octovan Evden Eve Nakliye

İstanbul bölgesinde güvenilir bir evden eve nakliye firması arıyorsanız bunun için Octovan Nakliye firmamızla tanışabilirsiniz.

Firma olarak sizlere kurumsal bir hizmet sunuyoruz. Tüm çalışmalarımız gerekli yasa ve prosedürlere uygun olarak yapılan profesyonel çalışmalardır. Oldukça güçlü ve köklü olan firmamız bugüne kadar birçok farklı bölge için taşımacılık hizmeti sunmuştur. Sizlerde ister İstanbul içinde farklı semtler için, isterseniz de şehirlerarası taşınma süreçleriniz için bizlerden destek alabilirsiniz.

 

Octovan firması olarak bir nakliye firmasının sizlere sunabileceği tüm hizmetleri bünyemizde barındırıyoruz. Evden eve nakliye hizmeti, parça eşya taşıma hizmeti, ofis taşımacılığı ve eşya depolama alanlarında en kaliteli ve aynı zamanda en uygun fiyatlı hizmetlerimiz için bizlere ulaşabilirsiniz.

Octovan web sayamıza giriş yaparak hem hizmetlerimiz hem de bizler hakkında en detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Taşınma işlemleriniz için ödemeniz gereken fiyatlar hakkında bilgi edinmek istiyorsanız çağrı merkezi numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Hangi bölgeler arasında taşınma olacağınız ev eşyalarınızın durumunu müşteri temsilcilerimize iletebilir ve fiyat teklifi alabilirsiniz. Aynı zamanda site içeriğimizde yer alan fiyat al linki sayesinde gerekli bilgileri iletebilir ve firmamızın en kısa sürede en uygun fiyat teklifleri ile sizlere dönüş yapmasını sağlayabilirsiniz. Evden eve taşımacılık alanında en güvenilir çalışmaları sizler için her zaman en uygun fiyatlar üzerinden sunuyoruz. Çünkü firma olarak kurulduğumuz ilk günden bu ayan hedefimiz her zaman müşteri memnuniyeti olmuştur. Bir müşteriyi memnun edebilmenin en güzel yolu ise en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar üzerinden onlara sunuyor olmaktır. 

 

Octovan Taşımacılık Kuralları

Octovan firması olarak sizlere birçok nakliye firmasında çok daha farklı ve avantajlı hizmetle sunuyoruz. Öncelikle kurumsal bir yapıya sahip olan firmamızda tüm çalışmalarımız profesyonel olarak yürütülmektedir. Bu sistem sayesinde vermiş olduğumuz tüm hizmetlerimiz, büyük küçük ayrımı olmadan hep aynı kalitede sizlere sunulmaktadır.

Eğer sizlerde taşınma sürecinde sizlere hem maddi hem de manevi büyük bir destek sağlayabilecek bir nakliye firması arayışındaysanız bizlere ulaşabilirsiniz. Çünkü firma olarak bizler öncelikle profesyonel olarak çalışıyoruz. Hizmet sunan tüm personelimiz sürekli olarak eğitimler alan özenli ve titiz kişilerden oluşmaktadır. Her biri yapmış olduğu işin bilincini ve sorumluluğunu taşıyabilen kişilerdir.

Octovan firması olarak sizlere hasar güvencesi sunuyoruz. Bu tür bir güvence birçok nakliye firmasının uzak durduğu bir durumdur. Eşyalarınızı taşınma öncesinde kontrol ediyoruz. Ve taşınma sonrasında eğer var olan eşyalarınızda herhangi bir hasar meydana geliyorsa bu sorumluluğu alıyoruz. Ve firma olarak hasarınızı karşılıyoruz. Çünkü bizler yaptığımız işin en iyisini yapıyoruz.  

Nakliye hizmeti almadan önce detaylı bilgilerinizi çağrı merkezimize ilettiğinizde sizlere bir fiyat teklifi sunulmaktadır. Ve bu fiyat teklifinin akabinde sizlerden taşınma günü için bir randevu alınmaktadır. Koşullar ve şartlar e olursa olsun, sizler verilen fiyat teklifiler sabittir. Taşınma işleminin yapıldığı günde aynı fiyatlardan ödeme alınmaktadır.

 

Octovan Eşya Depolama Hizmeti

Eşya depolama hizmeti son yıllarda oldukça sık talep edilmektedir. Evlerinizde ya da işyerlerinizde fazlalık olan tüm değerli eşyalarınız için depo kiralama hizmeti alabilirsiniz. Octovan firması olarak sizler için en uygun şartlarda en kaliteli depo alanlarını sunuyoruz. İstediğiniz kadar eşyanızı, istediğiniz tarihler aralığında depolarımızda güvenle saklayabilirsiniz. Tüm güvenlik önlemlerinin üst düzeyde olduğu depo alanlarımızda tüm eşyalarınız firmamız güvencesi altındandır. Üst düzey koruma yöntemlerinin uygulandığı alanlarda temizlik ve ideal şartlar ön plandadır. Kesinlikle depo alanlarının en önemli sıkıntısı olan nem ve rutubet söz konusu değildir.

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER
#nakliyat