O Ses Türkiye'den kovulmuştu: Son haliyle gündem oldu

PopStar Alaturka ve O Ses Türkiye yarışmalarıyla hafızalara kazınan Nur Cennet Uçar, jüriye 'Sen' diye hitap ettiği için yarışmadan diskalifiye edilmişti. Uçar şimdi de son haliyle gündem oldu.

O Ses Türkiye'den kovulmuştu: Son haliyle gündem oldu - Sayfa 1

Yayınlandığı dönemlerde büyük bir ilgiyle izlenen Popstar Alaturka ve O Ses Türkiye yarışmalarında yaşadığı tartışmalar ile hafızalara kazınan Nur Cennet Uçar son olarak 2012 yılında katıldığı O Ses Türkiye'den diskalifiye edilmişti.

19
O Ses Türkiye'den kovulmuştu: Son haliyle gündem oldu - Sayfa 2

SON HALİYLE GÜNDEM OLDU

2006 yılında katıldığı Popstar Alaturka yarışmasında Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan'la tartışan Uçar kendisine "İyi çalışmamışsın" diyen Ersoy'a, "Arkadaşlarım çalışmaya indiğinde ben de hep indim. Çok çalıştım ve gördüğünüz gibi çok da güzel söyledim" karşılığını vermişti.

29
O Ses Türkiye'den kovulmuştu: Son haliyle gündem oldu - Sayfa 3

Uçar, ardından Armağan Çağlayan'ın "Böyle yaptıkça ne kadar itici olduğunu biliyor musun acaba" sorusuna ise "Geçen hafta sizin söylediğiniz laf da çok iticiydi" diyerek karşılık vermiş ve jürilerle atışması çok konuşulmuştu.

39
O Ses Türkiye'den kovulmuştu: Son haliyle gündem oldu - Sayfa 4

Güçlü sesi ve iddialı tavırları ile dikkat çeken Nur Cennet Uçar 2012 yılında katıldığı O Ses Türkiye yarışmasında ise jüriye 'Sen' diye hitap ettiği için Acun Ilıcalı tarafından diskalifiye edilmişti.

49