Televizyon
05 Ağu 2017 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:02

O Ses Türkiye'den ayrıldığını açıkladı! Yeni sezonda hangi isim olmayacak?

Geçen sezon Sibel Can, Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan kardeşlerin jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye’nin yeni sezondaki jüri üyeleri kimler olacak.

Acun Ilıcalı, "O Ses Türkiye jüri üyeliği için Yıldız Tilbe ile görüşmelere başlanmıştır" açıklamasından sonra geçen yılın jüri üyelerinden Sibel Can'dan da bir açıklama geldi.

Sibel Can, geçen sezon Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan kardeşlerle birlikte oturduğu jüri koltuğunda yeni sezonda olmayacağını duyurdu.

HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Sibel Can yayınladığı basın açıklamasında şunları söyledi: “2016-2017 sezonunda TV8 ekranlarında Türkiye’nin en güzel seslerinin seçildiği O Ses Türkiye programının jürilerinden biri olma heyecanını bana yaşatan, başta sevgili Acun Ilıcalı olmak üzere; tüm jüri üyesi dostlarım Hadise, Murat Boz, Gökhan ve Hakan’a, Tarık Sezer ve muhteşem orkestrasına sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

YILDIZ TİLBE'YE BAŞARILAR DİLERİM

Yeni yayın döneminde programa dahil olması için görüşülen tüm Türkiye’nin hepimizin Yıldız’ı çok sevdiğim Yıldız Tilbe’ye şimdiden hayırlı uğurlu olmasını dilerim.