Gündem
09 Eyl 2020 16:19 Son Güncelleme: 09 Eyl 2020 19:30

O maganda hakkında flaş gelişme

İstanbul Alibeyköy'de trafikte tartıştığı diş hekimi Sena Koçak’a hakaret edip saldırdığı, daha sonra ise arabasının üzerine çıkarak tekmeleyip camını kırdığı iddiasıyla tutuklanan şüpheli Emre Etyemez hakkında “hakaret”, "basit yaralama”, “tehdit” ve “mala zarar vermek” suçlarından 1 yıl 5 aydan 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul Eyüpsultan'da seyir halindeki Emre Etyemez yol verme yüzünden trafikte tartıştığı Sena Koçak'ın önünü keserek üzerine yürüdü.

Hırsını alamayan saldırgan, kadının kullandığı otomobilin ön camını tekmeleyerek kırdı. Büyük korku yaşayan Sena Koçak ise olayı cep telefonu ile saniye saniye kaydederek, saldırgana  tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞINCA TUTUKLANDI

Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntülerin ardından Emre Etyemez gözaltına alınarak, “kasten yaralama” ve “mala zarar verme” suçlarından tutuklanmıştı.

HAKARET, TEHDİT, MALA ZARAR VERME

Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Emre Etyemez hakkında, “hakaret”, “tehdit”, “mala zarar vermek” ve “yaralama” suçlarından 1,5 yıldan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

İddianamede ayrıca Emre Etyemez’in yanında bulunan ve Sena koçak’a saldırdığı iddia edilen Buse Keleş ve Gülizar Etyemez’in de “tehdit”, “yaralama” ve “hakaret” suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmaları istendi.