Gündem
17 Mayıs 2014 16:53 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:11

O madenciden borçlarını ödeyen Tümer'e cevap!

Murat Yalçın, 'Borçlarını ödeyeceğim' diyen eski Mili futbolcu Tümer Metin'e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Soma'daki maden faciasından sağ kurtulan ve "Sedye kirlenmesin çizmelerimi çıkarayım mı" diyerek tüm Türkiye'nin konuştuğu isim olan maden işçisi Murat Yalçın, 'Borçlarını ödeyeceğim' diyen eski Mili futbolcu Tümer Metin'e bu duyarlı davranışından dolayı teşekkür etti.

Kırkağaç'ta ikamet ettiği evinde İHA'ya konuşan maden işçisi Murat Yalçın, "Tümer ağabeyim yardımcı olacağını söylemiş, Allah ondan razı olsun. Bunu söylemesi beni gururlandırdı. Ufak tefek borçlarım var. Tümer ağabeyim böyle söylemiş gönlünden. Allah razı olsun. Ben de Beşiktaşlıyım hem de sapına kadar. Tümer ağabeyime kucak dolusu selamlar. Onu çok severim. Kendisi sevilen, tutulan bir insan. Futbolculuğun gibi insanlığı da on numaraymış Tümer ağabeyciğim" dedi. 36 yaşında evli ve Dicle adında bir kız çocuğu bulunan madenci Murat Yalçın'ın eşi Hülya ise, "Bu duyarlı davranışından dolayı Tümer Metin'e teşekkür etti.