Gündem
14 Nis 2010 10:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:13

''O LEVENT .BN.Sİ VARSA BİZ YOKUZ!..'' İŞTE DEMİRÖREN'İ YAKAN MESAJ!..

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, Futbol Federasyonu Başkanı'na gönderdiği iddia edilen mesaj ortalığı karıştırdı.

Beşiktaş, Futbol Federasyonu’na karşı kılıçları tamanlamıyla çekti. Fitili ateşleyen ise Trabzonspor maçında verilmeyen penaltı... Yöneticilerden peş peşe açıklamalar geliyor amasavaşı resmen başlatan bizzat başkan Yıldırım Demirören. Hemde çok net ifadelerle. Savaşın startını veren sözlerini ise telefon mesajları ile iletiyor. İşte yaşananlar: Trabzonspor maçı yeni bitmiş. Verilmeyen penaltı ve kaybedilen 2 puan. Ama öylesine önemli 2 puan ki belki de tüm sezon heba olacak.

Egemen’in ceza sahası içindeki el olayı sonrası başkanın siniri tavan yapıyor. Telefona sarılıyor,Mahmut Özgener’e mesaj atıyor. Hem federasyondan şikayetini aktarıyor hemde federasyon yönetiminde yer alan, Bursaspor’u kollamakla suçladıkları Levent Kızıl’dan.
Mesajında aynen şunları yazıyor:

"Kazanmak için bizimde sizin ve hakemler aleyhinde konuşmamızmı lazım. O Levent (.bn.)si senin yanında olduğu sürece bizden sana destek yok. Bundan sonra sizinle uğraşacağız."
Özgener sinirleniyor ama sakinliğini korumaya çalışıyor. Ertesi günü bekliyor vemesajı Levent Kızıl’a iletiyor. Kızıl da Yıldırım Demirören’i telefonla arıyor. Beşiktaş Başkanı telefona cevap vermiyor ancak daha sonra geri dönüyor. Ve ikili arasındaki ilginç diyalog başlıyor:

KIZIL: Başkan, sözlerinin arkasında mısın?
DEMİRÖREN: Evet, arkasındayım.
KIZIL: Başkan attığınmesajın futbolla ilgili olan kısmı önemli değil. Yanımızda olursun olmazsın, desteklersin desteklemezsin senin bileceğin iş. (.bn.) kelimesinin de arkasında mısın?
DEMİRÖREN: Ben öyle bir şey yazmadım.
KIZIL: Başkan elimdemesaj var. Kısaltılmış olarak (.bn.) yazmışsın.
DEMİRÖREN: Onu ben yazmadım.Mesajı başkasına söyledim o yazdı. O kelimeyi kendisi yazmıştır. Yanlışlık olduysa özür dilerim.
KIZIL: Madem özür diliyorsun, o zaman sorun yok.

Bu diyaloğun ardından telefonlar kapanıyor. Ama başkan Demirören’inmesajdaki ifadelerinden anlaşılacağı gibi federasyonla aradaki buzlar kolay kolay erimeyecek, Bursaspor ile husumet de biraz zor bitecek.

Meriç Müldür/Gazete Habertürk