Polemik & Kulis
10 Kas 2011 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:59

''O KİTABI NE GÖRDÜM,NE DE OKUDUM!'' ''İNTİHAL'' İLE SUÇLANAN RASİM OZAN KÜTAHYALI MEDYARADAR'A KONUŞTU!

Musa Anter cinayeti ile ilgili olarak yazdığı köşe yazılarını "intihal" yapmakla suçlanan Rasim Ozan Kütahyalı Medyaradar'a konuştu....

Karakutu Yayınları Genel Yayın Yönetmeni gazeteci yazar Rasih Yılmaz, bugün de dahil 3 gündür Musa Anter cinayetiyle ilgili köşe yazıları yazan Takvim yazarı Rasim Ozan Kütahyalı’yı intihalcilikle suçladı.

Kütahyalı’nın köşesinde yazdığı bilgileri kendi ulaştığı bilgilermiş gibi sunduğunu iddia ederek yayınladıkları bir kitaptan aldığını öne süren Yılmaz, Takvim yazarının köşesinde yer alan bilgilerin Karakutu yayınlarından çıkan Ercan Gün’ün yazdığı APE MUSA kitabından birebir alıntı olduğunu iddia etti.

Takvim yazarı Rasim Ozan Kütahyalı iddialarla ilgili olarak Medyaradar’a konuştu. Kütahyalı, iddiaların gerçek dışı olduğunu belirterek, "Ben ilk gün kaleme aldığım köşe yazımda Aksiyon dergisinden Haşim Söylemez’in ismini kaynak olarak verdim. Söylemez’in Aksiyon dergisinde Mayıs ayında yayınlanan araştırmasından yola çıkarak bu yazıları yazdım" dedi.

Kütahyalı, intihal yaptığı ileri sürülen ve gazeteci Ercan Gün tarafından kaleme alınan "Ape Musa" isimli kitabı ise ne gördüğünü, ne de eline alıp okuduğunu ifade etti.

MEDYARADAR/ÖZEL