O Kedicik hakkında suç duyurusu! Adnan Oktar övgüsü başını yaktı.

Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddiasıyla yargılanan Adnan Oktar ve 13 müridi 9 bin 803 yıl 6'şar ay hapis ve 400'er bin TL cezaya çarptırıldı. Cezanın ardından Tülay Kumaşçı'nın yorumu şaşkına çevirdi.

O Kedicik hakkında suç duyurusu! Adnan Oktar övgüsü başını yaktı. - Sayfa 1

Organize silahlı suç örgütü kurduğu ve yönettiği iddiasıyla yargılanan Adnan Oktar ve 13 müridi 9 bin 803 yıl 6'şar ay hapis ve 400'er bin TL cezaya çarptırıldı. Cezanın ardından Adnan Oktar'ın 'kediciği' olarak bilinen Tülay Kumaşçı sosyal medya hesabından yorumlar yaptı.

19
O Kedicik hakkında suç duyurusu! Adnan Oktar övgüsü başını yaktı. - Sayfa 2

Adnan Oktar'ın masum olduğunu savunan ve "dönüşünü heyecanla bekliyorum" diyen Tülay Kumaşçı hakkında "suçu ve suçluyu övmekten" savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.


29
O Kedicik hakkında suç duyurusu! Adnan Oktar övgüsü başını yaktı. - Sayfa 3

Tülay Kumaşçı, Adnan Oktar hakkında şu paylaşımları yapmıştı:

39
O Kedicik hakkında suç duyurusu! Adnan Oktar övgüsü başını yaktı. - Sayfa 4

"Mahkemenin kararına saygım var ve Yüce Türk adaletine güveniyorum. Bizim dava sürecimiz henüz bitmedi. Adnan Oktar’a verilen 10 bin yıllık ceza kesinleşmiş değildir. Yasal hakkımız olan bir üst mahkemeye başvurarak itiraz hakkımızı kullanacağız. Çünkü bizler masumuz sadece iftiraya uğradık. Hakkımızdaki isnatlar somut delile dayanmamaktadır. Bütün iddialar soyuttur. Bu nedenle Allah’ın izniyle kararın bozulacağını düşünüyorum.

49