Magazin
30 Ağu 2010 12:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:35

''O KADIN EVLİYKEN DE KOCAMA AŞK MESAJI ÇEKİYORDU!''

Oyuncu Emine Ün'ün sevgilisi Tolga Karakaş'ın eşi İlkin Karakaş'tan şok iddia!

Emine Ün’ün sevgilisi Tolga Karakaş’ın eşi İlkin Karakaş’tan şok iddia: “Emine, Emre Kınay ile evliyken kocamla birlikteydi. Gece geç saatlerde mesajlaşıyorlardı, kayıtlarda her şey apaçık ortada!”

Oyuncu Emre Kınay’dan geçen yıl boşanan Emine Ün, bir kez daha “Evliyken eşini aldattı” iddiasıyla karşı karşıya. Ün’ün, eşi Emre Kınay’ın arkadaşı ve aynı zamanda ailece görüştüğü Tolga Karakaş ile evliyken birlikte olduğu öne sürülmüştü. Ancak Ün bu iddiayı “Ben Emre’yi aldatmadım” diyerek yalanlamıştı.  Bu kez iddianın sahibi İlkin Karakaş.. Yani Emine Ün’ün ailece görüştüğü Tolga Karakaş’ın eşi. İlkin Karakaş’ın telefon kayıtlarını delil gösterdiği dava dilekçesindeki iddialar şöyle:

- 2008 yılının Haziran ayından itibaren Turkcell’den Tolga Karakaş ve Emine Ün’e ait telefon kayıtları çıkartıldı. (450 sayfadan oluşan bu kayıtlar dosyada mevcut.) Bu görüşmelerde Karakaş ve Ün’ün gece geç saatlere kadar mesajlaştığı ve telefonla konuştuğu dikkat çekiyor. Oysa Emine Ün kocası Emre Kınay’dan 30 Mart 2009’da boşandı.

- Emine Ün, 2008 Haziran-2010 Şubat döneminde Tolga Karakaş’a 43 tane resimli mesaj göndermiş.(Bu mesajlardan dikkat çekenlerden bir tanesi 21 Temmuz 2008’de gece 01.11)

- Magazin çevrelerinde Emine Ün’ün eşinden boşanacağı haberleri 2008 Ekim ortalarında çıkıyor ve bu tarihten sonra Emine Ün, Tolga Karakaş’ı aramayı kesiyor.
Ancak Tolga Karakaş ise gündüz ya da akşam erken saatlerde aramaya devam ediyor. Emine Ün’ün boşandığı gün, yani 30 Mart 2009’da Tolga Karakaş ile karşılıklı telefon görüşmelerine başlaması dikkat çekicidir. Ve bu görüşmelerin kaydı dosyada mevcuttur.

- Emine Ün 2009 Haziran’dan itibaren davacıyı rahat rahat arıyor. 25 Mayıs ve 27 Mayıs’ta Tolga Karakaş’ın ailesinin evini araması da bunu teyit etmektedir. Emine Ün 2008 yılının yaz aylarında ise davacının eşi İlkin Karakaş’ı sık sık arayarak kuşkulanmasına da engel olmuştur. İlkin Karakaş da arkadaşı olan Emine Ün’e sonsuz güvenmiştir.

Telefon kayıtları Karakaş ile Ün arasındaki ilişkinin 2008 yılı yaz aylarında başladığını, 2009 yılında devam ettiğini, hala sürdüğünü kanıtlamaktadır. Mesajlaşmalar 2009 yılı yaz aylarında daha da yoğunlaşmıştır.

KARAKAŞ HÂLÂ EVLİ

Emine Ün’ün geçen hafta görüntülendiği Tolga Karakaş, 27 Nisan’da boşandı. Ancak Tolga Karakaş eşine tazminat ve nafaka ödememek için temyize gittiğinden dava hala sürüyor ve bu yüzden Tolga Karakaş kayıtlarda evli görünüyor.

ÜN: BELKİ EMRE MESAJLAŞMIŞTIR

İlkin Karakaş’ın telefon kayıtlarına dayanarak “Emine, Emre Kınay ile evliyken kocamla birlikteydi” iddiasına Emine Ün ise şu sözlerle yanıt verdi: “Emre’ye ihanet etseydim boşanma sürecimde bu ortaya çıkardı ve aldatan kadın olarak her tarafta haberim çıkardı. Biz Tolgalarla ailece görüşüyorduk. O yüzden telefonlaşmış olmamız normal. (Tolga Karakaş ile geç saatte mesajlaştı iddiasına) Belki Emre benim telefonumdan Tolga’ya mesaj attı. Bunu nereden bilebiliriz ki. İddiaların hepsi saçma ve yalan. Çünkü ben Emre’ye sadık bir eş oldum.”