O holigan serbest bırakılmıştı! Türk futbolunda hakem saldırısı ilk değil

Türk futbolu için dün Ankara’da kara bir gece yaşandı. FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve beraberindekiler tarafından darp edildi. Yumruk ve tekmelere maruz kalan Halil Umut Meler, 2016’da yaşanan bir başka skandalı daha akıllara getirdi.

O holigan serbest bırakılmıştı! Türk futbolunda hakem saldırısı ilk değil - Sayfa 1

HALİL UMUT MELER’E SALDIRI BİR İLK DEĞİL

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca, maçın hakemi Halil Umut Meler’e saldırdı. Hakeme yumruk atan Faruk Koca’dan sonra yanındakiler de yere düşen Halil Umut Meler’e tekmeler savurdu.

110
O holigan serbest bırakılmıştı! Türk futbolunda hakem saldırısı ilk değil - Sayfa 2

Bu olay sonrası Halil Umut Meler hastaneye kaldırılırken, elmacık kemiğinde çatlak olduğu belirtildi ve FIFA kokartlı hakem geceyi hastanede geçirdi.

210
O holigan serbest bırakılmıştı! Türk futbolunda hakem saldırısı ilk değil - Sayfa 3

Halil Umut Meler’e yapılan saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, İç İçleri Bakanı Ali Yerlikaya, Spor Bakanı Osman Aşkın Bak olmak üzere tüm siyasi erk ve Türkiye Futbol Federasyonu, kulüpler ve futbolcular olmak üzere tüm spor camiası tek yürek olarak bu saldırıyı kınadı.

310
O holigan serbest bırakılmıştı! Türk futbolunda hakem saldırısı ilk değil - Sayfa 4

Dün gece açıklama yapan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, liglerin süresiz olarak ertelendiğini açıklarken, hakemler ise maçlara çıkmayacaklarını duyurdu.

410