Gündem
28 Ara 2010 20:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:55

''O HAMAM BÖCEĞİNİ EKRANDAN ÇEKİN Kİ KONUŞAYIM!'' EMEKLİ GENERALDEN TARAF YAZARINA ŞOK SÖZLER!

VİDEOLU HABER-Emekli asker Nejat Eslen canlı yayında Taraf yazarına öyle şeyler söyledi ki izleyenler de şaştı kaldı.

TV 8 ekranları son günlerin en sert kapışmasına sahne oldu. Emekli asker Nejat Eslen’in canlı yayında Taraf yazarına ağzına geleni söylemesiyle stüdyo karıştı, moderatör Bahar Feyzan, Eslen’i yayından almak zorunda kaldı.

İŞTE O ANLAR-VİDEO

Ankara’da yapılmak istenen Garnizon Koşusu’na valiliğin izin vermemesiyle başlayan tartışmalar TV 8 ekranlarında Bahar Feyzan’ın hazırlayıp sunduğu 50 Dakika’da masaya yatırıldı. Programa Taraf yazarları Melih Altınok ve Cemil Ertem ile emekli askerler Nejat Eslen ve Erdoğan Karakuş katıldı.

"BU HAMAM BÖCEĞİNİ EKRANDAN ÇEKİN YOKSA KONUŞMAM!"

Hararetine karşın seviyesini koruyan tartışma Nejat Eslen’in yayına bağlanmasıyla hakaretlerin havada uçuştuğu bir kapışmaya dönüştü. "Tabii herkes konuşuyor, böyle ıvır zıvır adamları ekranlarda konuşturup duruyorlar." diyerek söze başlayan Esen’e Melih Altınok’tan gelen itirazla başlayan tartışma izleyenleri hayretler içinde bıraktı.

Nejat Eslen: Tabii herkes konuşuyor, böyle ıvır zıvır adamları ekranlara çıkarıp adam yerine koyuyorlar, onlar da abuk sabuk konuşup duruyorlar.

Melih Altınok: Terbiyesizlik yapmayın... Aynen iade ediyorum size...

Nejat Eslen: Eğer Taraf gibi bir gazetede yazıyorsan ıvır zıvır bir adamsındır.

Moderatörün uyarısından sonra söze devam eden Eslen gerilimi daha da tırmandırınca tartışma karşılıklı atışmalarla sürdü.

Nejat Eslen: Benim hamam böcekleriyle uğraşacak vaktim yok.

Melih Altınok: Benim de faşistlerle tartışacak ve dinleyecek halim yok.

Nejat Eslen: O hamam böceğini ekrandan çekin ki konuşayım.

Melih Altınok: Bana bak aynen iade ediyorum. Alışmışsınız herkese fırça atmaya...

Nejat Eslen: Bahar Hanım siz de böyle yaparak reyting alacağınızı mı sanıyorsunuz. Bu hamam böceklerini ekrana çıkartmak çok yanlış.

Melih Altınok: Aynen iade ediyorum, bir de reyting diyorsun, sen başlatmadın mı? Sana bir şey diyen mi oldu? Bu nasıl bir terbiyesizliktir. Bunun hesabını hukuk önünde vereceksiniz.

Moderatör Bahar Feyzan ise yaptığı sayısız uyarıdan sonuç alamayınca Nejat Eslen’i yayından alarak programa devam etmek zorunda kaldı.