Medya
12 Nis 2012 13:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:32

O GAZETECİLER BENİMLE BİRLİKTE OLMAK İSTEDİ! SEVDA DEMİREL'DEN ŞOK İTİRAF!

Sevda Demirel konuk olduğu televizyon programında kendisiyle birlikte olmak isteyen gazetecilerle ilgili çarpıcı itiraflar yaptı.

Bir dönem magazine çok malzeme verdiğini söyleyen Demirel, ’Gazeteciler benimle birlikte olmak için şanslarını deniyordu. Ben kapılarımı kapatıyordum çünkü onları kardeş gibi görüyordum. Kabul etmeyince kalemlerini çok acımasızca kullanıyorlardı. Ama bunu o zaman nerede söyleyebilirdim ki; kimse inanmazdı ’ dedi.

Yurt dışına konser için gittiğinde yanında gelen bir gazetecinin de odama izinsizce girdiğini ifade eden Sevda Demirel, ’Kapımı tıklatmadan girdi, bir şeyler yapmak istedi. Kızıcınca da hayat boyu benim herhangi bir haberimi yapmadı. Bu adil mi? Bir de Kaç kişiye evet diyebilirsiniz. Beni böyle üzen iki gazeteci oldu ’ şeklinde konuştu.

’Ben onlara da kızmıyorum yaptıkları taciz değildi, şanslarını denediler her kadın erkek ilişkilerinde olabileceği gibi ’ diyen Demirel, ’Ben ona kızmıyorum, hayır dediğim zaman niçin karalama kampanyası yapıyorlar buna kızıyorum ’ diye konuştu.

’6 YILDIR GÜNDE 5 VAKİT NAMAZ KILIYORUM ’

Allah aşkına yöneldiğini söyleyen Sevda Demirel, ’Görselliğimin arkasında namaz kılıyorum dersem belki insanlar bunu hoş karşılamayabilir. Allah ’a sadece gecikmiş bir teşekkür bu. 16 yaşından beri yalnız yaşamanın getirmiş olduğu çok büyük belalar, problemeler, sağlık problemeleri yaşamadım için Allah ’a gecikmiş bir teşekkür. 6 yıldır 5 vakit namaz kılıyorum ama arada ne bir tarikat var ne bir hoca var. En Son Yaşar Alptekin’in evine gitmiştim. Onun bu kadar Allah ’a bağlı olduğunu bilmiyorum. Ondan önce de ben namazımı kılıyordum ama oraya gittiğimde çok etkilenmiştim ’ ifadelerini kullandı.

’KAPANACAĞIM VE UMRE’YE GİDECEĞİM ’

Umreye gideceği ve kapanacağı yönündeki söylentilerle ilgili pek konuşmak istemediğini belirten Demirel, ’İmanlı bir eş, benim gibi düşünen, benim gibi inancı çok yüksek ve kuvvetli olan, benim gibi hayata bakan, içki içmeyen, spor yapmayı seven birisini bulursam Umre ’ye gitmek istiyorum ’ dedi.